Sari la conținut

MECIURILE DE DESCHIDERE PENTRU ESL PRO LEAGUE SEZONUL 18, AU FOST ANUNTATE


jaxi_usp

Postări Recomandate

                                                                    HAixa5DMB81X4TFvEe6R2R.jpg?auto=compress&ixlib=java-2.1.0&m=%2Fm.png&mw=107&mx=20&my=474&q=75&w=800&s=11c5bdff0f51cc3a5902efb5254743ec

 

 

 

 

ESL a anunțat toate meciurile de deschidere pentru Sezonul 18 din Pro League înainte de începerea turneului din Malta. Evenimentul cu 32 de echipe se va desfășura în perioada 30 august - 1 octombrie și include patru grupe de opt echipe care vor juca într-o categorie de dublă eliminație, șaisprezece echipe avansând într-o rundă de playoff cu eliminație simplă pentru a încorona un campion. A ajunge în finala braței superioare va garanta echipelor un loc în playoff, câștigătorul acelui meci avansând direct în sferturile de finală, iar învinsul își începe runda playoff-ului din runda a doua. Câștigătorul grupei inferioare va pretinde, de asemenea, un loc în playoff, în timp ce un loc final va fi disponibil echipelor în etapa ultimei șanse a grupei lor.

 

Grupa A, este condusă de un meci de deschidere între Astralis și Ninjas în Pyjamas, al cărui câștigător se va confrunta cu Vitality sau ORKS. Pe partea opusă a grupului, FURIA înfruntă Movistar Riders și Greyhound înfruntându-se cu GamerLegion. 

 

 ⇨ Group A

 

Grupa B, include atât echipele clasate pe locul 2, cât și pe locul 3 în lume Heroic și ENCE, deși pe părți opuse ale bracketului. Evil Geniuses, MOUZ și Monte apar și ele în grup, cu runda completă de deschidere disponibilă mai jos.

 

 ⇨ Group B

 

Grupa C, care va începe pe 13 septembrie, include atât FaZe, cât și Natus Vincere, care se vor confrunta cu 9z și, respectiv, 5yclone, în primele lor meciuri. M80 și Apeks sunt, de asemenea, pregătiți să se întâlnească, Imperial și fnatic încheind runda de deschidere.

 

 ⇨ Group C

 

Grupa D, rivalizează cu Grupa B în ceea ce privește nivelul general al echipelor care concurează pentru cele trei locuri din playoff. Cloud9 și G2 sunt favoriții clar pentru a avansa, începând cu faza grupelor împotriva Eternal Fire și, respectiv, Lynn Vision, în timp ce Complexity, 9INE, Liquid și Virtus.pro au toate potențialul de a ajunge pe locul trei. Ultima pereche prezintă o confruntare de deschidere tentantă, în timp ce Mareks „⁠YEKINDAR⁠” Gaļinskis se confruntă cu foștii săi colegi de echipă, Liquid căutând în sfârșit să obțină câteva rezultate pe tabla după un început dezastruos de sezon cu noua lor listă.

 

 ⇨ Group D

 

 

Editat de jaxiᵘˢᵖ

Connect:

->CS.USP.RO [Competitive]

                ->ARENA.USP.RO [Multi Arena 1V1]

   ->FIRE.USP.RO [Competitive]

uspromania.png

->Steam: jaxi_usp

   ->Discord: jaxi_usp

server.php?ip=188.212.102.225&port=27015

server.php?ip=93.114.82.239&port=27015

server.php?ip=188.212.100.121&port=27015

 
 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • jaxi_usp a schimbat titlul în MECIURILE DE DESCHIDERE PENTRU ESL PRO LEAGUE SEZONUL 18, AU FOST ANUNTATE
  • jaxi_usp blocat , deblocat și blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.