Sari la conținut

VITALITY SI-A ASIGURAT LOCUL IN FRUNTEA CELUI MAI RECENT CLASANENT HLTV, DATORITA VICTORIEI LOR LA GAMERS8


jaxi_usp

Postări Recomandate

 

                                                                  qik5MrxAMqLZdeZjPeRrFS.jpg?auto=compress&ixlib=java-2.1.0&m=%2Fm.png&mw=107&mx=20&my=474&q=75&w=800&s=3a6cefa9ef964fdccdec4b67fefeba74

 

 

 

Vitality și-a asigurat locul în fruntea celui mai recent clasament HLTV datorită victoriei lor la Gamers8, marcând revenirea lor pe treapta de vârf a podiumului de la căderea lor din iunie. Echipa europeană și-a asigurat al treilea trofeu LAN al anului la Riad și primul de când l-au înlocuit pe Peter „⁠dupreeh⁠” Rasmussen cu Shahar „⁠flameZ⁠” Shushan. Câștigarea lor asupra ENCE în finală i-a asigurat lui Vitality partea leului din fondul de premii de 1.000.000 de dolari și suficiente puncte pe scară pentru a-l detrona pe Heroic, care a deținut locul 1 în ultimele două luni. Creșterea echipei Vitality în 2023 a început la IEM Rio, unde mixul european a câștigat primul titlu de la ESL Pro League S16. Victoria lor din Brazilia i-a propulsat doar inițial pe locul 2 în clasament și au fost nevoie de trei săptămâni pentru ca punctele lui Heroic să scadă și să-i permită lui Mathieu „⁠ZywOo⁠” Herbaut și companiei să ocupe primul loc. Echipa europeană a adăugat apoi trofeul BLAST.tv Paris Major în cabinetul lor, cimentându-i și mai mult ca regii dealului CS:GO. Domnia lor a durat doar șapte săptămâni, când organizația franceză și-a anunțat decizia controversată de a înlocui dupreeh cu flameZ, reducându-și punctele în clasament cu 20%. Vitality a rămas pe locul 2 în următoarele opt săptămâni până la victoria lor la Gamers8. Alte schimbări importante în clasament includ urcarea ENCE în primii trei după o serie de patru mari finale consecutive anul acesta la IEM Dallas, ESL Challenger Katowice, IEM Cologne și Gamers8. Ei înlocuiesc G2 pe ultima treaptă a podiumului, în ciuda victoriei mixtei europene de la Köln la începutul acestei luni, parțial din cauza punctelor în declin de la realizările anterioare, cum ar fi IEM Katowice și BLAST World Final. De asemenea, GamerLegion și-a prelungit șederea în top 10 săptămâna aceasta, în timp ce 1WIN a revenit în top 30 după ce a câștigat titlul la CCT Central Europe Series 7.

 

 

 

                                                                                                                                                                                                   

                                              CS:GO World ranking on August 21st, 2023

Editat de jaxiᵘˢᵖ

Connect:

->CS.USP.RO [Competitive]

                ->ARENA.USP.RO [Multi Arena 1V1]

   ->FIRE.USP.RO [Competitive]

uspromania.png

->Steam: jaxi_usp

   ->Discord: jaxi_usp

server.php?ip=188.212.102.225&port=27015

server.php?ip=93.114.82.239&port=27015

server.php?ip=188.212.100.121&port=27015

 
 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.