Sari la conținut

ECHIPA VITALITY BATE ECHIPA G2 PENTRU A AJUNGE IN MAREA FINALĂ, GAMERS8


jaxi_usp

Postări Recomandate

                                                                   MfPnt6g78ySSozPxEUhrqY.jpg?auto=compress&ixlib=java-2.1.0&m=%2Fm.png&mw=107&mx=20&my=474&q=75&w=800&s=666dec938b536e4d01a11198d362024e

 

 

 

Vitality și-a asigurat un loc în marea finală a Gamers8 după ce a trecut de G2 într-o serie de trei hărți, echipele schimbându-se lovituri pe hărțile celeilalte (16-12 Inferno, 10-16 Anubis) înainte de a parcurge distanța pe Mirage. decident (19-15). Victoria este o răzbunare dulce pentru echipa lui Dan "⁠apEX⁠" Madesclaire, care a căzut în G2 în urmă cu mai puțin de trei săptămâni în finala grupei B superioare a IEM Köln. De data aceasta, decizia lui Vitality de a-l alege pe Anubis în loc de Vertigo nu a dat roade, dar au dat dovadă de tenacitate asupra hotărârii Mirage pentru a revendica victoria. A fost o bună bucată de timp la decis că părea că ne vom îndrepta spre o revanșă a marii finale a IEM Köln între G2 și ENCE, mai ales cu ambii veri Kovač trăgând din toate cilindrii și cu Mathieu „⁠ZywOo⁠” Herbaut a lipsit în mod deosebit la începutul hărții. Superstarul francez s-a trezit, totuși, când a contat cel mai mult, ajutându-și echipa să-și revină după un deficit de 12-15 și să forțeze prelungiri, unde au măturat următoarele patru runde pentru a câștiga victoria și a stabilit un decisor al titlului împotriva ENCE. Vitality a avut ultima dată o mare apariție în finala BLAST Premier Spring Final de la Washington, chiar înainte de pauza turneului, unde au ajuns să piardă în fața Heroic. De data aceasta, se vor lupta pentru titlu cu Shahar „⁠flameZ⁠” Shushan, care caută să câștige primul lor trofeu de la câștigarea BLAST.tv Paris Major în mai. Probabil că G2 se va bate cu piciorul, deoarece ar fi putut obține o victorie cu 2-0 dacă nu s-ar fi chinuit la începutul seriei pe alegerea lor Inferno, neputând să găsească intrare pe site-urile cu bombe, deoarece au fost hărțuiți în mod constant de utilitatea Vitality. Rasmus "⁠HooXi⁠" Nielsen și-a găsit în sfârșit puțină viață în a doua repriză, dar deficitul de 4-14 cu care s-a confruntat a fost mult prea mare pentru a fi depășit, deoarece Vitality a închis lucrurile. Același lucru s-ar fi putut spune și despre Vitality dacă ar fi pierdut seria, totuși, deoarece inițial au avut un avans de 8-1 pe partea CT a alegerii lor Anubis, doar pentru a ajunge să câștige doar două runde din acel moment înainte, acordând un Pierdere 10-16 la alegerea lor. Totul s-a rezumat la decizia Mirage, unde flameZ și Emil „⁠Magisk⁠” Reif și-au ținut echipa în alergare suficient de mult pentru ca ZywOo să prindă viață și să încheie lucrurile în prelungiri. 

 

 

 

                                                                                                                                                                                                   

                                                                                                                                                 Vitality VS G2 

 

Editat de jaxiᵘˢᵖ

Connect:

->CS.USP.RO [Competitive]

                ->ARENA.USP.RO [Multi Arena 1V1]

   ->FIRE.USP.RO [Competitive]

uspromania.png

->Steam: jaxi_usp

   ->Discord: jaxi_usp

server.php?ip=188.212.102.225&port=27015

server.php?ip=93.114.82.239&port=27015

server.php?ip=188.212.100.121&port=27015

 
 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.