Sari la conținut

N0RB3R7 REVINE INAPOI IN ECHIPA VIRTUS.PRO, IN LOCUL LUI QIKERT


jaxi_usp

Postări Recomandate

                                                                    KA-CMfsCy5_KlBrsVrEeuM.jpg?auto=compress&ixlib=java-2.1.0&m=%2Fm.png&mw=107&mx=20&my=474&q=75&w=800&s=da6ae510a5d4ea228d181825e5400408

 

 

 

Virtus.pro a anunțat revenirea lui David „⁠n0rb3r7⁠” Danielyan în lista lor activă, înlocuindu-l pe Alexey „⁠Qikert⁠” Golubev. n0rb3r7 a suferit o accidentare și a fost inactiv din iunie, ratând FiReLEAGUE Battle, Gamers8 și câteva turnee online, în timp ce Qikert a umplut golul. Nikolai „mir⁠” Bitiukov. care s-a alăturat organizației cu un contract pe termen lung în iulie, ar fi trebuit să-i ia locul lui Qikert, dar accidentarea lui n0rb3r7 a forțat organizația să continue să-l arunce pe pușcașul kazah în timp ce așteptau să-și revină. Virtus.pro s-a chinuit să revină în formă de când a câștigat IEM Rio Major sub eticheta Out**cenzurat**, în special, ratând complet BLAST.tv Paris Major după înfrângerea la Europa RMR. Ei au explorat câteva modificări ale listei în căutarea unei soluții, adăugând anterior și ulterior despărțindu-se de Aleksandr „⁠KaiR0N-⁠” Anashkin, iar recent au adăugat mir în speranța de a redresa nava. „Acum ne întoarcem la variația listei cu care intenționăm să lucrăm pe termen lung”, a declarat directorul general al Virtus.pro, Nikolai Petrossian, într-un comunicat. "După rezultatele BLAST Premier [finala mondială] de anul trecut, ne-am aflat la o răscruce. Inițial, conducerea clubului și staff-ul de antrenori (care la acea vreme îi includea pe Jame și Dastan, iar acum PASHANOJ li s-a alăturat) plănuiau să-l înlocuiască pe Qikert, dar in ultimul moment staff-ul antrenor a reusit sa convinga conducerea ca inlocuirea lui David [n0rb3r7] ar fi mai eficienta.S-a dovedit a fi o decizie nefericita, cea care ne-a facut sa pierdem mai bine de sase luni. „Apreciem foarte mult pe Qikert, este un jucător grozav. Dar înțelegem că, după ce a jucat în aceeași formație de mulți ani, chiar și profesioniștii își pierd motivația, se epuizează și caută noi provocări. Prin urmare, deși Qikert este încă legat de clubul cu un contract pe termen lung, suntem deschiși la sugestii și suntem gata să luăm în considerare diverse opțiuni pentru transferul lui".

 

Echipa Virtus.pro este acum:

 

RussiaDzhami "⁠Jame⁠" Ali
RussiaEvgenii "⁠FL1T⁠" Lebedev
RussiaPetr "⁠fame⁠" Bolyshev
RussiaNikolay "⁠mir⁠" Bityukov
RussiaDavid "⁠n0rb3r7⁠" Danielyan

 

KazakhstanDastan "⁠dastan⁠" Akbayev (coach)

 

KazakhstanAlexey "⁠Qikert⁠" Golubev (benched)

 

 

 

 

Editat de jaxiᵘˢᵖ

Connect:

->CS.USP.RO [Competitive]

                ->ARENA.USP.RO [Multi Arena 1V1]

   ->FIRE.USP.RO [Competitive]

uspromania.png

->Steam: jaxi_usp

   ->Discord: jaxi_usp

server.php?ip=188.212.102.225&port=27015

server.php?ip=93.114.82.239&port=27015

server.php?ip=188.212.100.121&port=27015

 
 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.