Sari la conținut

QIKERT PARASESTE ECHIPA VIRTUS.PRO


jaxi_usp

Postări Recomandate

                                                                   ukzrQue1EutWFUIqwEk5d_.jpg?auto=compress&ixlib=java-2.1.0&m=/m.png&mw=107&mx=20&my=474&q=75&w=800&s=c7d887ba916c8655a59ff60b81c8c741

 

 

 

Alexey "⁠Qikert⁠" Golubev a anunțat pe 14 iulie că timpul său cu Virtus.pro se apropie de sfârșit, deoarece el și organizația au ajuns la un acord pentru a prezenta oferte de la alte echipe pentru serviciile sale. Pușcașul kazah nu a demisionat imediat după anunț și a jucat în Thunderpick World Championship 2023 Europe Series 1, CCT 2023 Online Finals 2 și IEM Sydney 2023 Europe Open Qualifier. Acum, tânărul de 24 de ani a declarat că ultimul său eveniment cu Virtus.pro a fost la Gamers8, unde a ajutat echipa să ajungă în turul doi al grupului cu eliminație simplă cu o victorie de deschidere împotriva lui FaZe înainte de a pierde în fața G2. În timpul mandatului său în Virtus.pro – deși sub eticheta Out**cenzurat** înainte de vânzarea și mutarea organizației ruse în Armenia în timp ce era sub sancțiuni internaționale în 2022 – Qikert a devenit campion major la IEM Rio, cea mai mare realizare a sa. Echipa majoritară a Rusiei nu a reușit să rămână la același nivel în urma victoriei majore și de atunci a căutat o soluție pentru a redirecționa nava. La început a fost cu semnarea tânărului Aleksandr „⁠KaiR0N-⁠” Anashkin, care nu a funcționat, iar cel mai recent cu adăugarea lui Nikolay „⁠mir⁠” Bitiukov. O altă schimbare este acum în cărți. Decizia lui Qikert de a pleca a venit după gafa echipei de la Paris Major RMR, unde Virtus.pro a ratat calificarea pentru Major în turul preliminar. „[Am] hotărât să plec după eșecul din Paris Major, dar a durat ceva mai mult pentru că nu au reușit să găsească o cincime pentru o perioadă foarte lungă de timp și apoi n0rb și-a rupt mâna”, Qikert, care acum caută un nou. echipa în timp ce era încă sub contract cu VP, a declarat pentru HLTV. Următorul turneu al Virtus.pro este Partidul PARI Dunav de la Belgrad, Serbia, în perioada 24-27 august, înaintea ESL Pro League în septembrie.

 

Echipa Virtus.pro este acum:

 

RussiaDzhami "⁠Jame⁠" Ali
RussiaEvgenii "⁠FL1T⁠" Lebedev
RussiaPetr "⁠fame⁠" Bolyshev
RussiaNikolay "⁠mir⁠" Bityukov

 

KazakhstanDastan "⁠dastan⁠" Akbayev (coach)

 

KazakhstanAlexey "⁠Qikert⁠" Golubev (benched)
RussiaDavid "⁠n0rb3r7⁠" Danielyan (benched)

 

 

 

Editat de jaxiᵘˢᵖ

Connect:

->CS.USP.RO [Competitive]

                ->ARENA.USP.RO [Multi Arena 1V1]

   ->FIRE.USP.RO [Competitive]

uspromania.png

->Steam: jaxi_usp

   ->Discord: jaxi_usp

server.php?ip=188.212.102.225&port=27015

server.php?ip=93.114.82.239&port=27015

server.php?ip=188.212.100.121&port=27015

 
 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • jaxi_usp blocat , deblocat și blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.