Sari la conținut

ECHIPA VIRTUS.PRO ELIMINA ECHIPA FAZE DE LA GAMERS8


jaxi_usp

Postări Recomandate

                                                                 bPUaMoA7FRylR-MPtxO2DV.jpg?auto=compress&ixlib=java-2.1.0&m=%2Fm.png&mw=107&mx=20&my=474&q=75&w=800&s=a5bf8c03fc3cf71864f3ab76dc6a1fe7

 

 

 

Virtus.pro a ajuns în sferturile de finală Gamers8 după o victorie cu 2-1 împotriva FaZe. Combinatul european a scos primul sânge pe Mirage (16-11), dar un Virtus.pro rezistent a ripostat cu două victorii cu 16-14 pe Inferno și Overpass. Meciul se încheie turul de 16 la evenimentul saudit, FaZe fiind singurii favoriți care au căzut victima formatului taiat. Înfrângerea împotriva Virtus.pro continuă o perioadă slabă de rezultate pentru FaZe, care s-a luptat încă de la victoria lor din ESL Pro League Sezonul 17, care le-a asigurat și Intel Grand Slam. Încă din extrasezon, finlandezul „⁠karrigan⁠” Andersen și compania au suferit o eliminare timpurie la IEM Köln din cauza noului aspect Natus Vincere, iar acum au părăsit Gamers8 pe ultimul loc comun. De cealaltă parte a serverului, victoria marchează o revenire triumfătoare la Counter-Strike de nivel 1 pentru Virtus.pro, care a luptat recent în circuitul online și a câștigat în special CCT 2023 Online Finals 2 la începutul lunii. Echipa, care joacă cu Alexey „⁠Qikert⁠” Golubev, în locul accidentului David „⁠n0rb3r7⁠” Danielyan, se află acum pe un curs de coliziune cu G2 în sferturile de finală. Dastan „⁠dastan⁠” Akbayev s-a alăturat lui James „⁠BanKs⁠” Banks pentru un interviu de după meci după victoria lor, unde a recunoscut că stivele de la Overpass CT nu s-au făcut doar din sentiment. "Jucăm mult împotriva lui Karrigan, înțelegem unele dintre jocurile lor din acest motiv. Trebuie doar să ne menținem mințile online și să nu ne pierdem concentrarea". Meciul a început pe Mirage, unde Håvard „⁠rain⁠” Nygaard sa dovedit crucial în a-și depăși echipa. După o repriză de 9-6 în favoarea lui FaZe, norvegianul a lovit o lovitură clară de Deagle asupra lui Dzhami "⁠Jame⁠" Ali și l-a adus pe FaZe înapoi la drumuri câștigătoare aproape de sfârșitul reprizei. Apoi a scăpat de o situație 1vs3 într-o altă situație de cumpărare redusă și a adus echipa sa până la 14, FaZe încheind o victorie cu 16-11 pe harta adversarului. Următorul a fost Inferno, unde Virtus.pro a ripostat pentru a câștiga cu un scor 16-14. După runda cu pistolul lui FaZe și conversia din a doua repriză, echipa rusă a dominat echipa CT cu un rezultat parțial de 9-3, punând o apărare fermă pe alegerea de pe hartă a adversarului pentru a forța decisivul Overpass. Harta finală a fost o altă afacere maraton, în care Virtus.pro a reușit să obțină o victorie cu 16-14 pentru a-și asigura locul în runda următoare a competiției. Jame și compania erau cu 7-1 în avantaj la începutul echipei T, dar au pierdut șapte la rând pentru a intra în interval cu unul în urmă, dar apoi au făcut suficient pentru a obține o victorie strânsă după câteva stive bine cronometrate pe teren. Un site, pregătindu-se pentru un sfert de finală împotriva G2 în acest proces.

 

 

 

                                                                                                                                                                                                    

                                                                                           FaZe VS Virtus.pro 

 

Editat de jaxiᵘˢᵖ

Connect:

->CS.USP.RO [Competitive]

                ->ARENA.USP.RO [Multi Arena 1V1]

   ->FIRE.USP.RO [Competitive]

uspromania.png

->Steam: jaxi_usp

   ->Discord: jaxi_usp

server.php?ip=188.212.102.225&port=27015

server.php?ip=93.114.82.239&port=27015

server.php?ip=188.212.100.121&port=27015

 
 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • jaxi_usp a schimbat titlul în ECHIPA VIRTUS.PRO ELIMINA ECHIPA FAZE DE LA GAMERS8
  • jaxi_usp a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.