Sari la conținut

ENCE ELIMINA LIQUID DE LA GAMERS8


jaxi_usp

Postări Recomandate

                                                                   Mh6cH6hXbtguWfcDzL4j1B.jpg?auto=compress&ixlib=java-2.1.0&m=%2Fm.png&mw=107&mx=20&my=474&q=75&w=800&s=16523cb0e6a78dcdacfa4ac61d1b7f2c

 

 

 

ENCE a eliminat echipa Liquid și a avansat în sferturile de finală la Gamers8 în Arabia Saudită, după ce s-a impus într-o serie de două hărți, smulgând victoria după o excursie în prelungiri pe Vertigo (19-17) înainte de a încheia seria în mod dominant pe Anubis. (16-5). ENCE, aflată acum pe locul 4 în clasamentul mondial, a călătorit la Gamers8 ca una dintre favorite datorită finalizării pe locul doi la IEM Köln și pe primul loc la IEM Dallas. Cohorta internațională și-a prezentat forma de clasă mondială în victoria lor confortabilă pe Anubis și își va avea obiectivul ferm pe a face marile finale consecutive la Big Event, în timp ce își îndreaptă drumul prin clasamentul cu eliminație simplă de la Riad. Următorul lor test este împotriva lui Cloud9 în sferturile de finală, vineri, la 17:30. "Am avut o zi bună. Pe Anubis, am simțit că comunicarea a fost bună, planul de joc a fost la punct, așa că toată lumea a simțit jocul și a fost foarte bine", a spus Guy "⁠NertZ⁠" Iluz într-un rezumat concis. a victoriei ENCE cu 2-0 într-un interviu de după meci cu James „⁠BARDOLPH⁠” Bardolph și Alex „⁠hawka⁠” Hawkins. Seria a început la alegerea lui Liquid, Vertigo, și echipa acum europeană a fost cea care s-a bucurat de un început mai bun, cu un puternic fragging de la Josh „⁠oSee⁠” Ohm și Mareks „⁠YEKINDAR⁠” Gaļinskis, care au deschis liniile defensive ale ENCE și a permis echipei pentru a conduce 8-7 la interior. ENCE s-a trezit odată ce le-a venit rândul să atace și a alergat la un scor de 13-9 pentru a se apropia de victorie, dar totul s-a dovedit a fi în zadar, deoarece Liquid a săpat adânc pentru a evita înfrângerea și a sprintat la punctul de pe hartă, 15-13. Cu toate acestea, strânsoarea lui Liquid nu a fost fermă, cu o sindrofie clinică în două runde de către ENCE forțând o călătorie în prelungiri. Acolo, ENCE a fost cel care a continuat să pună presiune, găsind o modalitate de a-l ține la distanță pe oSee și performanța sa de 32 de ucideri în cel mai scurt timp pentru a obține victoria, 19-17, și a trimite seria lui Anubis. În timp ce Vertigo a fost o afacere dus-întors, Anubis s-a dovedit a fi complet opusul. ENCE a dominat de la început până la sfârșit, cu NertZ și Paweł "⁠dycha⁠" Dycha și-au unit forțele cu 32 de ucideri pentru a-și aduce echipa la un avantaj confortabil de 12-3 până la sfârșitul campaniei lor din partea T. De acolo, și cu încrederea curgând prin vene, a fost doar o chestiune de timp până când medaliștii cu argint IEM Köln au închis harta, 16-5, și seria, 2-0.

 

 

 

                                                                                                                                                                                                  ⇩

                                                                  Liquid VS ENCE

Editat de jaxiᵘˢᵖ

Connect:

->CS.USP.RO [Competitive]

                ->ARENA.USP.RO [Multi Arena 1V1]

   ->FIRE.USP.RO [Competitive]

uspromania.png

->Steam: jaxi_usp

   ->Discord: jaxi_usp

server.php?ip=188.212.102.225&port=27015

server.php?ip=93.114.82.239&port=27015

server.php?ip=188.212.100.121&port=27015

 
 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.