Sari la conținut

HEROIC ELIMINA FALCONS DE LA GAMERS8


jaxi_usp

Postări Recomandate

                                                                  cp0932Dv9H7xpDJud8-Z5H.jpg?auto=compress&ixlib=java-2.1.0&m=%2Fm.png&mw=107&mx=20&my=474&q=75&w=800&s=d02c3c5ae9013b971f79cbdeec0e757c

 

 

 

Heroic și-a început campania Gamers8 la Riad, Arabia Saudită, cu piciorul drept, după ce a văzut eliminarea lui Falcons într-o serie de 2-0, recuperându-se dintr-un început lent la alegerea Mirage a combinatului european pentru a câștiga victoria în duble prelungiri (22- 18) înainte de a arăta o formă mult mai bună pe Nuke (16-10). Echipa lui Casper "⁠cadiaN⁠" Møller a avut la dispoziție puțin peste două săptămâni pentru a reflecta la eliminarea timpurie de la IEM Köln, unde s-a clătinat în sferturile de finală în fața compatrioților lor de la Astralis. Li s-a cerut să dea drumul la Gamers8 având în vedere formatul brutal de eliminare unică și, deși s-au luptat la începutul seriei, au reușit totuși să-și asigure victoria pe două hărți, în ciuda faptului că șoimii, clasați pe locul 104, au jucat cu mult. nivel mai bun decât se aștepta de la ei. Heroic se va confrunta cu GamerLegion în sferturile de finală vineri, de la ora 14:00. Falcons au început bine cu alegerea lor Mirage, avansând cu 8-2 datorită muncii puternice de intrare a lui Mohammad „⁠BOROS⁠” Malhas și rundelor multi-kill de la Nathan „⁠NBK-⁠” Schmitt. Combinatul european nu și-a putut menține totuși un avantaj atât de substanțial, iar Heroic a reușit să reducă deficitul la trei etape la pauză. Falcons a continuat să facă performanță în a doua repriză, ajutați de o rundă quad kill de la Miłosz "⁠mhL⁠" Knasiak și chiar a ajuns primul punct de pe hartă la 15-13. Totuși, ei nu au reușit să-și transforme acest avantaj, iar Heroic a luptat în prelungiri înainte de a câștiga în cele din urmă victoria într-un al doilea set de runde suplimentare. Nuke a fost mai unilateral, în timp ce Heroic a adunat o repriză ofensivă puternică, compensând câteva reprize greșite la pistoalele lui Falcons, trăgând înainte la pauză. Repriza a doua a părut puțin mai fără efort din partea danezilor, care au cedat doar trei runde în drumul spre încheierea seriei cu o victorie cu 16-10.

 

 

                                                                 

                                                                  Heroic VS Falcons

Editat de jaxiᵘˢᵖ

Connect:

->CS.USP.RO [Competitive]

                ->ARENA.USP.RO [Multi Arena 1V1]

   ->FIRE.USP.RO [Competitive]

uspromania.png

->Steam: jaxi_usp

   ->Discord: jaxi_usp

server.php?ip=188.212.102.225&port=27015

server.php?ip=93.114.82.239&port=27015

server.php?ip=188.212.100.121&port=27015

 
 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.