Sari la conținut

ALTERNAT ATTAX A CASTIGAT MECIUL CU APEKS ÎN THUNDERPICK WORLD CHAMPIONSHIP EUROPA SERIA 1


jaxi_usp

Postări Recomandate

                                                    Rde4KLbI2-4Qyt3bqnJVTf.jpg?auto=compress&ixlib=java-2.1.0&m=%2Fm.png&mw=107&mx=20&my=474&q=75&w=800&s=1cf77a1d3ce85b986bfca1c48f0dc5e3

 

 

 

ALTERNATE ATTaX l-a supărat pe Apeks în Seria 1 a Campionatului Mondial Thunderpick din Europa, trimițând semifinaliștii majori de la BLAST.tv Paris după o serie de trei hărți în optimile de calificare. ALTERNATE ATTaX va începe acum să se pregătească pentru meciul derby-ului german împotriva BIG în sferturile de finală ale calificărilor, joi, la ora 14:00. Oamenii lui Johannes „⁠tabseN⁠” Wodarz au trecut anterior pe Sprout în runda de deschidere, dar acum vor trebui să-și trimită compatrioții la bagaj dacă doresc să progreseze în continuare prin grupa de 16 echipe. Apeks va fi în continuare pe server la turneul Gamers8 de 1 milion de dolari de la Riad, Arabia Saudită, în perioada 16-20 august. Cohorta multinațională își va începe cursa prin mănușa cu eliminare simplă cu o confruntare de deschidere împotriva GamerLegion, care a pierdut, de asemenea, piese cheie din campania BLAST.tv Paris Major în pauza turneului și își va bucura să-și repete maximele anterioare, în ciuda schimbării recente în personal. Echipa germană s-a bucurat de un început fierbinte al seriei, îndreptându-se în frunte după ce și-a transformat alegerea Overpass cu câteva probleme. Un avans de 9-6 până la sfârșitul efortului din partea T a făcut loc unei afișări confortabile pe partea CT, oamenii lui Timo "⁠Spiidi⁠" Richter au primit doar o repriză în repriza secundă pentru a câștiga harta, 16- 7 și trimiteți seria la alegerea lui Apeks Inferno. Trupele lui Damjan „⁠kyxsan⁠” Stoilkovski au răspuns odată ce jocul a trecut la alegerea lor, strângând 10 reprize până la sfârșitul efortului din partea T, înainte de a lăsa și doar o rundă să scape de partea defensivă a lucrurilor pentru a forța un decident antic. Acolo, Apeks și-a continuat marșul spre victorie, cu performanțe de 1,60 și 1,57 ale lui kyxsan și Martin "⁠STYKO⁠" Styk, care au condus din nou echipa europeană la două cifre la interval. Oricum, germanii au refuzat să se plece fără luptă; o serie impecabilă de nouă reprize când se uita în josul eliminării a forțat o deplasare în prelungiri, unde ALTERNATE aTTaX a continuat să închidă lucrurile, 19-16, pentru a închide seria, 2-1. Pentru Apeks, pierderea în fața ALTERNATE ATTaX este doar o altă listă din ce în ce mai mare de ieșiri dezamăgitoare de la revenirea din pauza jucătorului. Echipa internațională a făcut furori ajungând în playoff-urile majore ale BLAST.tv Paris și a urmat cu un clasament pe primul loc în Elisa Invitational Spring pentru a se califica la Elisa Masters Espoo în noiembrie-decembrie, dar de atunci s-a chinuit să repete această formă de când l-a pierdut pe Justinas. „⁠jL⁠” Lekavicius către Natus Vincere peste fereastra de transfer. Echipa, care l-a semnat pe Aleksandar "⁠CacaNito⁠" Kjulukoski ca înlocuitor al lui jL, a ieșit de la IEM Cologne Play-in pe locurile 9-12 după înfrângerile cu Astralis și OG, înainte de a fi trimisă acasă de la CCT Online Finals 2 în mod similar, după ce în special fiind supărat de PĂCĂTOATORI în paranteza inferioară.

 

 

                                                                                                                                                                                            

                                                                                         Apeks VS ALTERNATE aTTaX

Editat de jaxiᵘˢᵖ

Connect:

->CS.USP.RO [Competitive]

                ->ARENA.USP.RO [Multi Arena 1V1]

   ->FIRE.USP.RO [Competitive]

uspromania.png

->Steam: jaxi_usp

   ->Discord: jaxi_usp

server.php?ip=188.212.102.225&port=27015

server.php?ip=93.114.82.239&port=27015

server.php?ip=188.212.100.121&port=27015

 
 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.