Sari la conținut

VIRTUS.PRO PENTRU SPIRITUL ÎN CCT ONLINE FINAL 2 DECIDE TITLUL


jaxi_usp

Postări Recomandate

 

 

 

                                                                 FY0mlr10xETIJN9g9RhbzF.jpg?auto=compress&ixlib=java-2.1.0&m=%2Fm.png&mw=107&mx=20&my=474&q=75&w=800&s=71fe57c4d8ccdafd1b1ca629d619fb7d

 

 

 

Virtus.pro a ajuns la finala CCT Online Finals 2, după o victorie fulgerătoare cu 2-0 asupra Aurora, trecând confortabil pe lângă compatrioții lor pe Overpass (16-10) înainte de a se revolta pe Inferno (16-5) pentru a-și câștiga locul în marea finală cu relativă uşurinţă. Virtus.pro s-a trezit cu 6-9 la pauză în deschiderea Overpass, dar a făcut-o pe o crestătură o dată pe partea CT, ridicând o linie defensivă fermă și răsturnând harta pe cap în timp ce valsau la un 16 direct. 10 victorie și a trimis seria la Inferno. Acolo, lista majorității ruse a continuat să-și flexeze mușchii, hărțuindu-i pe bărbații lui Viacheslav "⁠innersh1ne⁠" Britvin într-o repriză dezechilibrată de 10-5, înainte de a domina din nou pe partea CT. De data aceasta, au câștigat toate cele șase runde jucate pentru a închide harta, 16-5, iar seria, 2-0, pentru a stabili o luptă pentru a decide titlul împotriva Spiritului. Dzhami „⁠Jame⁠” Ali și compania se vor uita acum la meciul lor de închidere a turneului împotriva Spirit, care va începe joi la ora 14:00. Cele două echipe și-au asigurat deja locul în Finala Globală CCT 2024 datorită asigurării primelor două poziții, dar acum se vor bucura de șansa de a lua acasă premiul în numerar de 100.000 de dolari pentru primul loc. Spiritul este până acum neînvins în competiția online, pierzând doar o hartă în drum spre un loc în decizia titlului. Echipa rusă, care a suferit recent o renovare și a promovat trei dintre potențialii lor la academie, a trecut pe lângă Movistar Riders, MIBR și Virtus.pro pentru a garanta un loc în marea finală. Lista majorității ruse îi poate mulțumi lui Danil "⁠donk⁠" Kryshkovets pentru cursa fără pată de până acum. Tânărul de 16 ani, care s-a numărat printre cei trei tineri care au fost promovați în echipa principală în luna iulie, a obținut o medie uimitoare de 1,44 pe cele 10 hărți ale turneului până acum și a ajuns în fruntea clasamentului în fiecare dintre meciurile echipei sale - chiar și oferind o afișare uluitoare cu 1,66 în victoria lui Spirit asupra Riders. Între timp, Virtus.pro a avut o cale mai laborioasă către marea confruntare finală, doborând echipe precum Apeks și OG în timpul alergării lor, dar necesitând toate cele trei hărți pentru a duce treaba la bun sfârșit. Echipa câștigătoare a majorului a fost, de asemenea, trimisă în clasamentul inferior de nimeni altul decât Spirit și, prin urmare, va trebui să se răzbune dacă doresc să ia acasă câștigul turneului. 

 

                                                                                                                                                                      

                                                                                   Spirit VS Virtus.pro (va urma)

Editat de jaxiᵘˢᵖ

Connect:

->CS.USP.RO [Competitive]

                ->ARENA.USP.RO [Multi Arena 1V1]

   ->FIRE.USP.RO [Competitive]

uspromania.png

->Steam: jaxi_usp

   ->Discord: jaxi_usp

server.php?ip=188.212.102.225&port=27015

server.php?ip=93.114.82.239&port=27015

server.php?ip=188.212.100.121&port=27015

 
 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • jaxi_usp blocat , deblocat și blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.