Sari la conținut

TEAM RANKING: JULY 2023


jaxi_usp

Postări Recomandate

Iulie a marcat revenirea lui Counter-Strike la acțiunea Big-Event după pauza de vară, când circuitul a intrat în IEM Cologne. G2 a fost victorios în fața mulțimii germane, ridicând primul titlu de la IEM Katowice în februarie. Nikola "⁠NiKo⁠" Kovač și compania au arătat puternice la începutul sezonului, fiind una dintre puținele echipe care nu au făcut schimbări de lista în pauza de vară, pierzând doar trei hărți în drumul lor către titlul de la Köln. Înainte de evenimentul emblematic ESL, o mână de echipe recent remodelate și-au făcut debutul în timpul grupurilor de toamnă BLAST găzduite în Danemarca. În timp ce acest turneu este văzut în mod obișnuit ca un act de încălzire care precedă startul sezonului cu drepturi depline, a dezvăluit totuși imagini interesante asupra capacităților acestor liste revizuite pe măsură ce au ieșit din vacanța de vară. 

 

Pentru cititorii noi sau cei care au nevoie de o actualizare, iată un rezumat al modului în care funcționează clasamentul mondial HLTV de 1xBet:

 

      Clasamentul echipelor noastre se bazează pe realizările echipelor din ultimul an (cu o scădere severă a punctelor în fiecare lună), forma recentă din ultimele două luni și performanța la evenimentele recente din ultimele 3 luni.

      Fiecare echipă trebuie să aibă un nucleu de trei oameni pentru a-și păstra punctele. Datorită epidemiei de coronavirus, rezultatele online, care anterior aveau un efect minim, au  acum mai multă greutate, deoarece sunt incluse și în subcategoriile „Realizări” și „Evenimente recente”.

 

Mai jos este tabelul actual de top 30 de luni, 7 august, care detaliază modul în care sunt distribuite punctele - sau puteți consulta pagina noastră specială, unde veți putea găsi cea mai recentă versiune săptămânală a clasamentului nostru . Puteți vedea formația pentru fiecare echipă trecând cu mouse-ul peste numele lor din tabel.

 

 

                                                                                                                                                                                             

                                                                                                          CS:GO World ranking on August 7th, 2023

 

 

Editat de jaxiᵘˢᵖ

Connect:

->CS.USP.RO [Competitive]

                ->ARENA.USP.RO [Multi Arena 1V1]

   ->FIRE.USP.RO [Competitive]

uspromania.png

->Steam: jaxi_usp

   ->Discord: jaxi_usp

server.php?ip=188.212.102.225&port=27015

server.php?ip=93.114.82.239&port=27015

server.php?ip=188.212.100.121&port=27015

 
 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.