Sari la conținut

G2 TRIUMPH OVER ENCE TO TAKE IEM COLOGNE TROPHY


jaxi_usp

Postări Recomandate

G2 și-a asigurat ceea ce ar putea fi ultimul mare trofeu al istoriei CS:GO, învingând ENCE cu 3-1 pentru a lua titlul IEM Köln. Echipa europeană și-a asigurat victorii pe Nuke (16-4), Mirage (16-10) și Ancient (16-9), pierzând a treia hartă a lui Anubis (13-16). G2 a fost în mod confortabil partea mai bună de-a lungul seriei, suferind doar în primele etape ale lui Anubis. ENCE și-a arătat priceperea la puncte, chiar și deseori făcându-l pe G2 să transpire cu jumătate sau cumpărări forțate, dar în cele din urmă păreau incapabili să facă față presiunii. NiKo și-a asigurat trofeul IEM Cologne pentru prima dată în carieră și a comentat într-un interviu de după meci că a ajutat la atenuarea loviturii de a nu câștiga niciodată un CS:GO Major. El a vorbit, de asemenea, despre importanța m0NESY în a ajuta G2 la victorie, în special în harta finală, și a declarat că tânărul AWPer „abia la început”.

 

                                                                                                                                                          

 

                                                                                NiKo post-match interview 

 

 

Consensul dinaintea meciului părea să fie că ENCE avea avantaj în veto, dar au irosit asta pierzându-l pe Nuke. Era o hartă pe care ENCE fusese anterior pe o serie de 10 victorii consecutive înainte de a o pierde în semifinale, dar au fost ușor bătuți de G2 și au fost imediat pe piciorul din spate în serie. A fost o competiție mai strânsă pe Mirage, cu ENCE cu o victorie de 8-7 jumătate din partea lor CT, dar în mare parte asta s-a datorat unei victorii cu pistol care le-a permis să înceapă cu 4-0. Când părțile s-au schimbat, m0NESY a luat viață și s-a asigurat că G2 va lua conducerea cu 2-0 în serie. ENCE a părut să-și revină atunci când a venit Anubis, cu echipa condusă de Marco „⁠Snappi⁠” Pfeiffer mult mai asertivă și mai agresivă pe măsură ce au început pe partea T. Snappi însuși a desfășurat și în departamentul de fragging, în special în prima repriză. G2 au fost, de asemenea, într-o oarecare măsură, arhitecții propriei căderi, pierzând constant scenarii de om-up și irosind avantajele. Când G2 a ajuns pe partea T, au început să-și reia drumul în lucruri, cu Nemanja „⁠huNter-⁠” Kovač oferind un clutch uimitor, dar deficitul a fost prea mare și au alunecat până la înfrângere. G2 a reluat controlul asupra seriei de pe Ancient, ajungând la un avans de 8-2, cu un afișaj lateral T fulgerător. ENCE a reușit să apuce o mână de runde la sfârșitul reprizei pentru a-și da speranță pentru a doua perioadă, dar în afară de o serie de trei runde după o victorie cu pistol, nu au reușit să facă mare lucru. m0NESY a fost din nou vital, la fel ca și câteva contribuții ale lui Justin „⁠jks⁠” Savage, iar G2 și-a asigurat o victorie confortabilă cu 16-9 pentru a lua trofeul de la Köln.

              

                                                                                                                                                               

                                                                                           ENCE VS G2

                                                                                                                                                            

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                          

Editat de jaxiᵘˢᵖ

Connect:

->CS.USP.RO [Competitive]

                ->ARENA.USP.RO [Multi Arena 1V1]

   ->FIRE.USP.RO [Competitive]

uspromania.png

->Steam: jaxi_usp

   ->Discord: jaxi_usp

server.php?ip=188.212.102.225&port=27015

server.php?ip=93.114.82.239&port=27015

server.php?ip=188.212.100.121&port=27015

 
 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.