Sari la conținut

FANTASY PLAYERS SPLIT BETWEEN APEX AND HOOXI FOR IEM COLOGNE PLAYOFFS


jaxi_usp

Postări Recomandate

Format

- Vă puteți crea echipele pe pagina Fantasy aici.

- Șase echipe se vor lupta într-o categorie cu eliminație simplă. Cloud9 vs. Vitality și Astralis vs. Heroic sunt sferturile de finală, în timp ce ENCE și G2 avansează direct în semifinale.

- Sferturile de finală și semifinalele se vor juca în format BO3, marea finală fiind pregătită să aibă loc într-un BO5.

- Jucătorii de la ENCE și G2 vor câștiga șase puncte pentru prima rundă a playoff-ului datorită calificării directe în semifinală.

- Punctele jucătorului final (punctele bazate pe evaluare) vor fi înmulțite cu 1,25 indiferent de numărul de hărți jucate.

- Sergey "⁠Ax1Le⁠" Rykhtorov este confirmat să se alăture Cloud9 pentru playoff. Pușcașul rusesc este disponibil pentru a alege și merge pentru 217.000 de dolari.

- Mai mult decât de obicei, performanța ta Fantasy va depinde de capacitatea de a alege jucătorii care vor ajunge în Marea Finală. O strategie viabilă este, de. asemenea, să vă acoperiți investițiile într-o strategie de echipă 2+1+1+1 (obținerea de jucători din 4 echipe diferite), scăzând șansele de plasare atât de sus, cât și de jos.

 

Teams

Quarter-finalists                        Semi-finalists

 

 EuropeVitality                                                     EuropeG2
 RussiaCloud9                                                      EuropeENCE
 DenmarkHeroic
 DenmarkAstralis

 

Player prices

- Prețurile au fost puternic ajustate, deoarece dimensiunea mică a eșantionului din perioada de după pauză a avut un impact semnificativ asupra valorilor.

- Dan "⁠apEX⁠" Madesclaire (178.000 USD) este de departe cea mai populară alegere, cu mai mult de jumătate dintre utilizatori optând pentru veteranul francez.

- Rasmus „⁠HooXi⁠” Nielsen se află pe locul al doilea pe listă, deoarece faptul că va aduce 6 puncte garantate pentru prima rundă îl face o opțiune mult mai viabilă decât de obicei. El are cel mai mic preț din joc la 174.000 USD, ceea ce a determinat 5600 de utilizatori să aleagă IGL danez.

 

Fantasy prizes

- Sezonul nu s-a încheiat încă nici măcar un sfert, așa că competiția rămâne fierbinte pentru toată lumea. De asemenea, puteți conta pe următoarele recompense de piele pentru primele 3 clasamente din acest joc:

 

   1. Navaja | Ultraviolete (testat pe teren)
   2. Mănuși Hydra | Smarald (testat pe teren)
   3. Mănuși Hydra | Mangrove (testat pe teren)

Connect:

->CS.USP.RO [Competitive]

                ->ARENA.USP.RO [Multi Arena 1V1]

   ->FIRE.USP.RO [Competitive]

uspromania.png

->Steam: jaxi_usp

   ->Discord: jaxi_usp

server.php?ip=188.212.102.225&port=27015

server.php?ip=93.114.82.239&port=27015

server.php?ip=188.212.100.121&port=27015

 
 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.