Sari la conținut

TORZSI 50-BOMBS TO PREVENT THEMONGOLZ UPSET IN IEM COLOGNE PLAY-IN OPENER


jaxi_usp

Postări Recomandate

 

     MOUZ și Ninjas în pijama sunt programați să se înfrunte în primul meci pentru calificarea în faza grupelor IEM Köln, după ce cele două echipe internaționale au câștigat victorii împotriva TheMongolz și Into the Breach.

     În timp ce victoria lui Ninjas in Pyjamas a fost o afacere simplă cu 16-5, MOUZ a trebuit să lupte din greu pentru supraviețuirea lor în grupul superior IEM Cologne Play-in împotriva TheMongolz, deoarece ambele părți au debutat doi jucători noi în prima lor LAN împreună cu formații noi.

     În cele din urmă, a fost nevoie de o performanță grea din partea lui Ádám "⁠torzsi⁠" Torzsás pentru a trece meciul peste linia de sosire. Ungurul AWPer a înregistrat 50 de kill-uri într-o afacere de dublu-prelungiri pe Nuke și și-a făcut cunoscut impactul mai ales în al doilea set cu două quad-kill-uri, o triplă și o dublă pentru a preveni supărarea.

     Many MOUZ fans hoped for the reunion of Kamil "⁠siuhy⁠" Szkaradek and torzsi under the same banner to reactivate the Hungarian after his run of poor form. When asked about the reunion by Eefje "⁠sjokz⁠" Depoortere on the broadcast, the Hungarian shared the same sentiment.

     Mulți fani MOUZ au sperat la reunirea lui Kamil „⁠siuhy⁠” Szkaradek și torzsi sub același stindard pentru a-l reactiva pe ungur după runda sa de formă proastă. Întrebat despre reuniunea lui Eefje „⁠sjokz⁠” Depoortere la emisiune, ungurul a împărtășit același sentiment.

     "Când am jucat în NXT, siuhy a scos tot ce e mai bun din mine. Sper că o putem face din nou, este un început bun", a spus el.

Fără impactul lui Torzsi, TheMongolz ar fi închis fără îndoială jocul. La un moment dat, au avut un avantaj sănătos în a doua repriză după ce l-au abuzat pe noul venit Jimi „⁠Jimpphat⁠” Salo la rampă, până când finlandezul s-a trezit cu câteva multikill-uri cheie și l-a ajutat pe MOUZ să-și revină din deficit împreună cu AWPer.

     Așteptările pentru TheMongolz au fost scăzute după ce au făcut cea mai recentă serie de schimbări, dar noile adăugări ale lui May la echipa mongolă Usukhbayar „⁠910⁠” Banzragch și Ayush „⁠mzinho⁠” Batbold au dat semne promițătoare, primul contribuind bine în departamentul de fragging, iar tânărul de 16 ani dând dovadă de calm dincolo de anii lui, cu câteva cluze cheie în regulament.

Editat de jaxiᵘˢᵖ

Connect:

->CS.USP.RO [Competitive]

                ->ARENA.USP.RO [Multi Arena 1V1]

   ->FIRE.USP.RO [Competitive]

uspromania.png

->Steam: jaxi_usp

   ->Discord: jaxi_usp

server.php?ip=188.212.102.225&port=27015

server.php?ip=93.114.82.239&port=27015

server.php?ip=188.212.100.121&port=27015

 
 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • jaxi_usp blocat , deblocat și blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.