Sari la conținut

MEZII MAULS COMPLEXITY TO KICK OFF IEM COLOGNE WITH A BANG


jaxi_usp

Postări Recomandate

    Un alt set de meciuri de calificare și eliminare sunt stabilite în IEM Cologne Play-In, cu fnatic setat să se confrunte cu 9INE în bracketul de sus și OG preluând Complexitatea în bracketul inferior.

    Fnatic au fost forțați până la prelungiri pe fluxul A, dar în cele din urmă Complexity nu a putut să ofere puterea de foc necesară pentru a concura cu o performanță imensă a lui mezii, scorul terminând 19-17.

    În reînnoirea lor de extrasezon, fnatic l-a adus pe Christopher "⁠dexter⁠" Nong pentru a-l elibera pe mezii de povara apelurilor, iar manevra a dat dividende pentru formația internațională. Britanicul a fost într-o formă bună pe tot parcursul meciului echipei sale cu Complexity, punctul culminant fiind un Deagle vital de 3k care a împiedicat repriza secundă să scape de fnatic. mezii a terminat in cele din urma pe 39 frags.

    Încă o dată, Complexity a fost competitiv și a arătat o echipă mai bună la puncte de-a lungul meciului, dar au zguduit în momentele cheie și în cele din urmă au fost anulate de asta. Păreau că au avut vântul scos din pânze de către mezii 3k menționate mai sus și, dacă s-ar fi recuperat mai repede, se simte că partea T i-ar fi câștigat jocul în regulament. În schimb, au mers la prelungiri, iar jocul le-a scăpat.

    Pe fluxul B, 9INE a reușit să triumfe asupra unei echipe OG încăpățânate, dar aveau nevoie de prelungiri pentru a face acest lucru. OG a început bine ambele reprize, alergând cu avantajul lor economic pentru a lua primele rânduri de runde, dar odată ce au apărut armele, 9INE a început să se întoarcă în lucruri. Până la sfârșitul celui mai bun din unu, 9INE s-a încălzit cu adevărat în meci, iar o victorie vitală 2v4 în runda 28 părea că va fi momentul definitoriu al meciului. Totuși, OG mai avea ceva în rezervor și s-au blocat în prelungiri.

    Prelungirile au fost o luptă foarte strânsă între cele două echipe, dar în cele din urmă 9INE a forțat câteva reluări dure peste linie atunci când a trebuit - polonezii au obținut o victorie cu 19-17.

Editat de jaxiᵘˢᵖ

Connect:

->CS.USP.RO [Competitive]

                ->ARENA.USP.RO [Multi Arena 1V1]

   ->FIRE.USP.RO [Competitive]

uspromania.png

->Steam: jaxi_usp

   ->Discord: jaxi_usp

server.php?ip=188.212.102.225&port=27015

server.php?ip=93.114.82.239&port=27015

server.php?ip=188.212.100.121&port=27015

 
 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • jaxi_usp blocat , deblocat și blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.