Sari la conținut

STAT CHECK: HOW CLOUD9'S MARQUEE SIGNINGS FIT LIKE A GLOVE


jaxi_usp

Postări Recomandate

    Cloud9 avea deja cea mai mare putere de foc din lume Counter-Strike. Dar asta a fost într-o echipă de top: Dmitri "⁠sh1ro⁠" Sokolov și Sergey "⁠Ax1Le⁠" Rykhtorov au fost doi dintre cei mai buni cinci jucători din lume. Abay „⁠HObbit⁠” Khassenov, în ciuda unei mici scăderi în 2022, a fost o a treia stea decentă.

     Piesele finale au lăsat de dorit. Timofey „⁠interz⁠” Yakushin avea o podea solidă, dar puțin până la nici un tavan, iar înlocuitorul său Timur „⁠buster⁠” Tulepov nu avea uneori chiar acel podea. Abilitatea individuală a lui Vladislav „⁠nafany⁠” Gorshkov a arătat uneori puternică, dar s-a prăbușit complet în ultimele optsprezece luni, iar sistemul său a fost, de asemenea, atacat.

     Ambele au fost eliminate. Denis „⁠electroNic⁠” Sharipov, cel mai bun pușcăr din regiune din era CS:GO, se alătură în locul lui Nafany ca căpitan. buster, între timp, a fost înlocuit de Ilya "⁠Perfecto⁠" Zalutskiy, unul dintre cei mai buni jucători de ancoră și suport din lume.

Această nouă gamă stivuită se potrivește și în funcție de rol. Perfecto și Ax1Le vor opera la extremități, în timp ce electroNic și HObbit lucrează la controlul hărții. Există un mic semn de întrebare asupra modului în care ultimii doi jucători vor lucra împreună, având în vedere că amândoi sunt obișnuiți să fie pușcărașii vedete în pachetul de intrare al unei echipe.

     Dar nu vă înșelați - aceasta este o mișcare direct din Dreamland pentru Cloud9, cele mai mari două articole de bilete pe care și le-ar putea imagina amândouă sosind în aceeași fereastră.

     Pe partea CT, gama are, de asemenea, sens. Ax1Le și HObbit pot continua să amestece punctele rotatoare și ancorate așa cum o fac în prezent, lăsând steaua rusă ca o ancoră supracalificată pe hărți precum Anubis și Ancient, fiind încă active în locuri precum B Short pe Mirage sau A pe Overpass.

     Există bucăți de suprapunere, dar nimic prea major, iar acolo unde există ciocniri, soluțiile la acestea nu ar trebui să facă nici una dintre părți prea nefericite. Ancient este un exemplu în acest sens, unde atât electroNic, cât și HObbit joacă Middle, dar poziția „deschisă” este B Cave - o altă poziție activă CT.

     Perfecto s-a mutat în câteva poziții active la sfârșitul perioadei sale în Natus Vincere, dar nu ar trebui să aibă nicio reținere să se întoarcă la rolurile de ancorare ale site-urilor mici în care și-a făcut un nume.

     Acest nivel de confort este foarte pozitiv. De obicei, atunci când puterea de foc este îmbunătățită la acest grad, se face prin eliminarea unui jucător de sprijin și încercând incomod să încadreze un jucător vedetă în acele poziții. Cloud9 nu va avea această scuză, toate puștile lor ar trebui să fie confortabile și gata de performanță.

     Confortul nu este doar în poziții, ci și în rol și profil. electroNic a devenit foarte agresiv de când a devenit un IGL, așa că se încadrează pentru nafany mai bine decât ar fi făcut acum douăsprezece luni. Perfecto și buster sunt practic identice în statisticile de tranzacționare și de deschidere, ceea ce merge și mai departe, arătând cât de bine se potrivește primul.

     Diagramele lor radar sunt, de asemenea, foarte asemănătoare. Niciunul dintre ei nu are rezultate uimitoare în ceea ce privește uciderile sau daunele, dar sunt impresionante în KAST și supraviețuiri. Arată doar ca un mic upgrade, statistic, dar nu acesta este rolul în care uciderile brute sunt un indicator excelent. Echipele vor fi mai reticente în a ajunge la un site unde este găzduit Perfecto și, de asemenea, el poate adăuga un factor de ambreiaj în reluările și post-plantele extrem de importante.

     Compararea electroNic cu nafany pare nedreaptă, dar dacă ținem cont de suprapunerea considerabilă a pozițiilor poate că nu ar trebui să fie. Sunt doar atâtea ucideri de făcut, iar unul dintre electroNic sau HObbit va trebui să se joace cu mai puține resurse disponibile în noua gamă, dar există un beneficiu fără îndoială în adăugarea electroNic ca un căpitan fragging.

     Există foarte puține preocupări cu privire la persoanele din această gamă. Dacă vor eșua, va fi din alte motive: principalul dintre ele fiind sistemul și mentalitatea lor.

Vechiul sistem al lui Cloud9, cel care a fost supus unor critici atât de grele, a fost creația nu doar a lui Nafany, ci și a lui Konstantin „⁠groove⁠” Pikiner și sh1ro. Adăugarea lui electroNic va însemna mai multe flashbangs - el a aruncat 0,90 pe rundă în ultimele douăsprezece luni -, dar este absolut posibil ca o mare parte din structura anterioară să rămână.

     Nafany a luat o mulțime de vină, dar trebuie să fi fost un sistem în care Ax1Le și sh1ro se simțeau confortabil; au jucat ca nucleu din 2020 cu același stil pe tot parcursul. Dacă rămân aceleași defecte structurale, dacă continuă cu un stil lent implicit, greu, care se bazează pe unghiuri de observare uscată și agitare, mai multă putere de foc nu va fi o baghetă magică.

     Mentalitatea este un alt punct de îngrijorare cu această latură. Ax1Le s-a luptat în meciurile din arenă, iar Cloud9 este vizibil mai fragil pe LAN decât era în apogeul lor în era online.

electroNic și Perfecto ar trebui să ajute în acest sens. Noul căpitan al lui Cloud9 este un membru al grupului select de jucători care de fapt se îmbunătățesc sub lumini. Oferă o parte din veterania și know-how-ului lui sh1ro și Ax1Le, iar trofeele ar putea urma.

     Împărtășirea acestor cunoștințe – chiar dacă este o abilitate, mai degrabă decât ceva cu care te naști – nu va fi ușor. electroNic este mai degrabă un căpitan al cărui exemplu este urmat mai degrabă decât unul care își va aprinde sau va calma emoțional echipa. Groove rămâne, de asemenea, în ciuda unor solicitări pentru un antrenor mai emoționant, asemănător lui Robert "⁠RobbaN⁠" Dahlström, care ar putea ridica echipa atunci când presiunea va depăși.

În ciuda upgrade-ului perceput, cu toată puterea de foc și greutatea totală a abilităților individuale, Cloud9 va avea încă obstacole de înlăturat. Aceasta este o echipă construită în jurul lui sh1ro și Ax1Le, jucători care au atins plafoane incredibile în cariera lor scurtă, dar au încă un drum de parcurs pe scene mari înainte de a putea fi considerați cei mai buni din lume. Ei intră acum în anii lor de vârf și cu aceste mișcări de listă ar trebui să aibă tot ce este necesar pentru a ajunge la acel summit.                                                     Perfecto este o cantitate cunoscută în toate modurile corecte, iar electroNic ar trebui să aibă puterea de a activa un sistem de joc mai dinamic. Baza este acum acolo, așa că Cloud9 nu ar trebui să mai fie un show a doi.

     Așteptările pentru această listă sunt peste cer, în special pe pământul de acasă. Alexey „⁠OverDrive⁠” Birukov a numit-o deja „cea mai puternică formație din istoria CS:GO” înainte de a juca o hartă.

     A face față laturii mentale a acestor așteptări ar putea fi o provocare mai mare decât orice adversar de pe server. sh1ro, Ax1Le și HObbit au reușit să domine în era online - cu această linie, ar trebui să urmărească să facă același lucru în ligile mari.

Editat de jaxiᵘˢᵖ

Connect:

->CS.USP.RO [Competitive]

                ->ARENA.USP.RO [Multi Arena 1V1]

   ->FIRE.USP.RO [Competitive]

uspromania.png

->Steam: jaxi_usp

   ->Discord: jaxi_usp

server.php?ip=188.212.102.225&port=27015

server.php?ip=93.114.82.239&port=27015

server.php?ip=188.212.100.121&port=27015

 
 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.