Sari la conținut

IEM COLOGNE TEAMS, FORMAT, SCHEDULE, TALENT, PRIZES


jaxi_usp

Postări Recomandate

     IEM Köln a fost un element de bază în calendarul Counter-Strike în ultimul deceniu, reunind în mod constant cele mai bune echipe din lume care concurează pentru unul dintre cele mai prestigioase trofee, de când a găzduit trei majore consecutive în 2014-2016. Anul acesta promite încă o dată să aducă două săptămâni de acțiune de top, dar de data aceasta cu un fler special, pentru prima dată având loc în a doua jumătate a sezonului.

     Spre deosebire de înainte, când turneul se încheia în prima jumătate a anului, iterația din acest an urmează un extrasezon deosebit de activ și, cu doar șase echipe neschimbate față de pauza jucătorului, aduce cu ea puțin aer proaspăt. Membrii BLAST și-au prezentat noii jucători la Fall Groups deja în ultimele două săptămâni, dar există o mulțime de alții pe care îi vom vedea pentru prima dată pe LAN cu noi formații la Köln.

      Cloud9 se află în fruntea acestei liste, cu așteptări mari în urma adăugărilor de succes ale lui Denis „⁠electroNic⁠” Sharipov și Ilya „⁠Perfecto⁠” Zalutskiy. Surprizele majore ale BLAST.tv Paris GamerLegion, In the Breach, Apeks și Monte vin și cu formații modificate, după ce au pierdut talentul cheie în fața altor echipe în pauză. MOUZ, FURIA și fnatic au optat pentru schimbări cu speranța de a-și îmbunătăți formațiile în timpul pauzei și își vor testa puterea pentru prima dată în această săptămână, la fel ca Imperial și TheMongolz.

Editat de jaxiᵘˢᵖ

Connect:

->CS.USP.RO [Competitive]

                ->ARENA.USP.RO [Multi Arena 1V1]

   ->FIRE.USP.RO [Competitive]

uspromania.png

->Steam: jaxi_usp

   ->Discord: jaxi_usp

server.php?ip=188.212.102.225&port=27015

server.php?ip=93.114.82.239&port=27015

server.php?ip=188.212.100.121&port=27015

 
 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.