Sari la conținut

INATION WITHDRAW FROM CS:GO


jaxi_usp

Postări Recomandate

    iNation a anunțat eliberarea lui Nikola „⁠Dragon⁠” Boskovic și Vladan „⁠Kind0⁠” Mandic din contractele lor și retragerea lor din CS:GO. Vestea vine la câteva luni după participarea iNation la BLAST.tv Paris Major Europe RMR.

    Organizația sârbă a indicat condițiile de piață drept motiv pentru retragerea lor din CS:GO, spunând că „impulsul nu a fost acolo, iar Serbia nu este încă pregătită pentru o industrie a sporturilor și să prevadă ce îi rezervă viitorul”. Ei au adăugat că sperau că ieșirea lor va fi temporară și că „speră să se întoarcă când stelele se vor alinia."

    Cu o istorie în CS:GO care datează din 2013, iNation a adus o contribuție pozitivă, dacă este subestimată, la scena profesională. Jucători, antrenori și talent cunoscuți au onorat iNation de-a lungul anilor, cu absolvenții lor, inclusiv Nikola „⁠NiKo⁠” Kovač, Nemanja „⁠huNter-⁠” Kovač, Nemanja „⁠nexa⁠” Isaković, Janko „⁠YNk⁠⁠⁠⁠advićo⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ .

    În ultimii ani, iNation s-a chinuit pe scena online a Europei, dar o serie de formă puternică pentru a începe 2023 a făcut ca echipa să se califice pentru BLAST.tv Paris Major Europe RMR și să urce pe locul 34 în clasamentul mondial. La RMR în sine, echipa a ieșit cu un record de 0-3, dar le-a dat lui BIG și ENCE o cursă pentru banii lor pe o hartă fiecare, suferind în cele din urmă înfrângeri greu luptate.

    După încercarea lor nefastă de a se califica la BLAST Paris Major, iNation s-a despărțit de cel mai apreciat jucător al lor, Filip „⁠DEPRESHN⁠” Jarkić, iar duo-ul format din Ivan „⁠choiv7⁠” Zivkovic și Vladan „⁠VLDN⁠” Radevic a urmat o lună mai târziu. Acum, singurii membri rămași, Dragon și Kind0, au fost eliberați de contractele lor pentru a putea explora piața ca agenți liberi.

 

Editat de jaxiᵘˢᵖ

Connect:

->CS.USP.RO [Competitive]

                ->ARENA.USP.RO [Multi Arena 1V1]

   ->FIRE.USP.RO [Competitive]

uspromania.png

->Steam: jaxi_usp

   ->Discord: jaxi_usp

server.php?ip=188.212.102.225&port=27015

server.php?ip=93.114.82.239&port=27015

server.php?ip=188.212.100.121&port=27015

 
 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • jaxi_usp blocat , deblocat și blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.