Sari la conținut

FORZE SIGN EL1AN AND SSTINIX


jaxi_usp

Postări Recomandate

       FORZE a anunțat semnarea lui Aleksei „⁠El1an⁠” Gusev și Dmitry „⁠sstiNiX⁠” Khlebnikov. Jucătorii care intră în joc îi vor înlocui pe Jerry și Zorte pe lista activă. Vestea vine la aproximativ o lună după ce organizația a dezvăluit că este deschisă la oferte pentru trei dintre cei cinci jucători ai săi, perechea menționată mai sus și Krad.

      Potrivit declarației FORZE, Jerry și zorte au fost mutați pe bancă și rămân disponibili pentru transfer. Aceste mișcări înseamnă că, cel puțin deocamdată, Krad va rămâne la echipă.

      Jerry se trezește pe bancă după o perioadă de șase ani cu FORZE, timp în care a devenit fața echipei pe parcursul a 1773 de hărți jucate, cea mai mare din istoria CS:GO pentru oricine joacă într-o singură organizație. Liderul din joc a supravegheat mai multe renovări și reconstrucții ale listei în timpul mandatului său și a găsit cel puțin un anumit grad de succes cu toate, ajutând adesea talentul mai puțin cunoscut din Rusia să treacă în jocul de primul nivel în acest proces.

       Cele mai mari realizări ale lui Jerry în LAN includ aducerea unei părți necunoscute de atunci FORZE în finala BLAST Pro Series Moscova și câștigarea DreamHack Open Winter 2019 și Copenhaga Games 2019. Cel mai recent, el a urcat FORZE în primele opt la ESL Pro League Sezonul 17 și într-o singură victorie a Legends Stage de la Paris MajorBlast.
        AWPer zorte s-a alăturat FORZE în 2021 și s-a consolidat ca unul dintre cei mai buni lunetişti din afara organizaţiilor de renume, obţinând un rating de 1,13 de-a lungul timpului petrecut în echipă. Rusul în vârstă de 25 de ani s-a zvonit că face parte din trecerea planificată a lui Evil Geniuses în afara sezonului la o listă majoritară europeană înainte ca planurile organizației nord-americane să eșueze după ce discuțiile cu jucătorii lor vizați au eșuat.

        Dintre cei doi jucători care se alătură, El1an are de departe cea mai mare reputație. Lunetistul rus l-a ajutat pe Entropiq să urce în top 10 pe parcursul anilor 2021 și 2022, fiind jucătorul lor vedetă pentru o mare parte din acel timp. Cu toate acestea, a fost întotdeauna mai eficient împotriva opoziției de gradul doi decât cele mai bune echipe din lume. Evaluarea sa a scăzut semnificativ la evenimentele de primul nivel, cum ar fi ESL Pro League, iar performanțele sale s-au acru spre sfârșitul mandatului său în echipă.

Cât despre sstiNiX în vârstă de 18 ani, acesta ajunge cu un modest 87 de hărți înregistrate pe HLTV sub centură. Cel mai recent, el a făcut parte din partea INVSN care a concurat la evenimente online mai mici, cum ar fi CCT South Europe Series 2 și a ieșit în stadii incipiente, deși tânărul însuși a câștigat o echipă de 1,07 în acest proces.

 

 

Editat de jaxiᵘˢᵖ

Connect:

->CS.USP.RO [Competitive]

                ->ARENA.USP.RO [Multi Arena 1V1]

   ->FIRE.USP.RO [Competitive]

uspromania.png

->Steam: jaxi_usp

   ->Discord: jaxi_usp

server.php?ip=188.212.102.225&port=27015

server.php?ip=93.114.82.239&port=27015

server.php?ip=188.212.100.121&port=27015

 
 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • jaxi_usp a blocat acest topic
  • jaxi_usp deblocat și blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.