Sari la conținut

ASTRALIS DEFEAT LIQUID 2-0 TO QUALIFY FOR BLAST FALL FINAL


jaxi_usp

Postări Recomandate

     Astralis a câștigat un loc la finala de toamnă BLAST Premier după o victorie confortabilă cu 2-0 în fața lui Liquid, care a trimis cohorta europeană la Fall Showdown după o victorie cu 16-11 pe Overpass și cu 16-9 pe Inferno.

     Astralis va răsufla ușurat după calificarea în finala de toamnă BLAST. Danezii s-au trezit inițial retrogradați în faza eliminatorie ca cap de serie a Grupei B în urma pierderilor regretabile în fața lui Natus Vincere și BIG, dar s-au luptat cu victorii cruciale asupra Complexity și Liquid pentru a-și asigura participarea la evenimentul de 450.000 de dolari de pe terenul propriu.

În special, Astralis a ratat un loc la finala de toamnă din 2022, când lista îi prezenta pe Lukas „⁠gla1ve⁠” Rossander și Andreas „⁠Xyp9x⁠” Højsleth, dar acum se va întoarce pe Royal Arena și va juca în fața publicului de acasă când va avea loc finala de toamnă pe 6 noiembrie.

       Între timp, Mareks „⁠YEKINDAR⁠” Gaļinskis și compania părăsesc BLAST Premier Fall Groups pe locurile 7-9, un final regretabil al campaniei lor de turneu după ce inițial au dat semne de promisiune cu victoriile de deschidere în fața G2 și FaZe. Echipa nu a avut rezistența necesară pentru a merge până la capăt în Danemarca, în ciuda startului puternic, și va trebui, în schimb, să facă o cursă de succes prin BLAST Fall Showdown din octombrie pentru a-și câștiga propriul loc în Finala de toamnă.

       Jocul în meciul obligatoriu a început la alegerea lui Astralis, Overpass, dar Liquid a fost cel care sa bucurat de începutul mai puternic. Fragmentarea cu impact de la cele două noi importuri europene a oprit de la început eforturile ofensive ale danezilor. Un ambreiaj spectaculos 1vs2 de la Victor „⁠Staehr⁠” Staehr în runda a șaptea a ajutat să demonstreze de ce Nicolai „⁠device⁠” Reedtz crede că este „unul dintre cele mai bune talente ale Danemarcei în cinci ani” și, de asemenea, l-a împiedicat pe Liquid să se simtă confortabil pe server, deoarece Astralis a luat un pas înainte și a intrat în pauza de avantaj cu o rundă.

      Astralis a schimbat treapta odată ce au ajuns pe partea CT mai favorizată, sprijinindu-se pe AWP-ul dispozitivului și pe AK-47 lui Johannes „⁠b0RUP⁠” Borup pentru a realiza un efort aproape impenetrabil din partea CT pe parcursul reprizei. Cei doi danezi s-au combinat pentru 46 de ucideri de-a lungul hărții, ținând Liquid la doar patru runde – împărțit în două raze egale – pe partea T și fiind piese cheie în eventuala victorie Astralis cu 16-11 pe alegerea lor pe hartă.

      Astralis' dominance in the server didn't fade over the intermission, and the Danes quickly picked up where they left off and raced to an unblemished 5-0 lead on the CT-side. It took a double kill from Keith "⁠NAF⁠" Markovic in the sixth round for Liquid to get on the board, but from that point forward, the race was very much on. The YEKINDAR-led squad, utilizing a B-heavy and Aleks "⁠Rainwaker⁠" Petrov-powered T-side gameplan, were able to cut through Astralis defensive set-ups like a hot knife through butter, adding eight of the ensuing 10 rounds in the half to sit on a slender one-round cushion at the interval.

      Alas, the start of the second half coincided perfectly with the start of Astralis return to form; the Danes all woke up in unison, so much so that the squad only conceded six casualties over five rounds in their sprint to a 12-8 scoreline. Liquid's woes only went from bad to worse as the rounds flew by, with Benjamin "⁠blameF⁠" Bremer even cackling as his team made their way to map and series point with eight in a row before wrapping things up a short time later, 16-9.

Connect:

->CS.USP.RO [Competitive]

                ->ARENA.USP.RO [Multi Arena 1V1]

   ->FIRE.USP.RO [Competitive]

uspromania.png

->Steam: jaxi_usp

   ->Discord: jaxi_usp

server.php?ip=188.212.102.225&port=27015

server.php?ip=93.114.82.239&port=27015

server.php?ip=188.212.100.121&port=27015

 
 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.