Sari la conținut

VALVE OPEN TO PROPOSALS FOR CS2 MAJORS IN 2025, 2026; MAJOR DATES MOVED TO END OF SEASON


jaxi_usp

Postări Recomandate

             Valve a trimis o cerere de propuneri organizatorilor de turnee, cerându-le să-și depună ofertele pentru Majorurile din 2025 și 2026. Două majore pe an sunt în planuri, așa cum a fost cazul din 2016. Datele pentru CS2 Majors din 2025 și 2026 s-au schimbat, totuși, și acum sunt programate să aibă loc la sfârșitul sezonului - chiar înainte de pauzele de vară și de iarnă - în iunie și decembrie în loc de mai și noiembrie. După cum a devenit o procedură în ultimii ani, organizatorii turneului vor desfășura evenimentul de la calificări până la RMR și Major propriu-zis, cu excepția unei modificări a formatului evenimentului și/sau a sloturilor pentru invitații. Ei vor primi, de asemenea, sprijin financiar de la Valve în ceea ce privește premiul în bani și călătoria în echipă și cazare. Organizatorii turneului ar putea primi, de asemenea, mai mult de un Major dacă fac oferte multiple.

           

             Punctele de considerație de la Valve sunt:

                 - De obicei, acordăm prioritate evenimentelor care au loc în regiuni în care un TO a organizat anterior evenimente de succes. În plus, este util să identificați locurile de rezervă în cazul în care restricțiile de călătorie sau alte complicații fac locația inițială inaccesibilă.

                 - Ca și în cazul Campionatelor Majore anterioare, obiectivul nostru principal este să identificăm un eveniment care va oferi cea mai mare valoare de divertisment clienților existenți CS2, așa că vă rugăm să fiți specific atunci când descrieți serviciile sau caracteristicile evenimentului dvs.

                 - Rețineți că, în general, nu cântărim prea mult caracteristicile netestate, noi sau în curs de dezvoltare. Dacă propuneți funcții noi pentru evenimentul dvs., luați în considerare furnizarea de detalii suplimentare care explică modul în care aceste caracteristici vor fi dezvoltate și testate și ce alternative veți lua în considerare dacă nu pot fi executate conform planului.

                 - Marea majoritate a spectatorilor evenimentului dvs. vor viziona jocurile prin fluxuri. Propunerea dvs. ar trebui să includă un plan de distribuție care să includă platformele de streaming așteptate, limbile disponibile, programul etc.

                 - Evenimentul ar trebui să fie un fus orar convenabil pentru o proporție semnificativă de clienți CS2 (jocul are două prime-time, unul la 16:00 CET și unul la 21:00 CET).

                 - Pentru a ne permite să evaluăm corect propunerea dvs., vă rugăm să includeți un link către imagini ale evenimentelor pe care le-ați desfășurat recent și care au o calitate de producție comparabilă cu evenimentul pe care îl propuneți.

                 - Atât pentru Major, cât și pentru RMR, Valve va oferi suport pentru fondul de premii și călătoria și cazarea jucătorilor.

       

 

                                                                                                           Datele majorelor din 2025 și 2026 vor fi:

                                                                                                                                                                                             

                                                                                                                                                            

 

                                                                                                                              The dates of the majors

                                                                                                                                                                                                               

Editat de jaxiᵘˢᵖ

Connect:

->CS.USP.RO [Competitive]

                ->ARENA.USP.RO [Multi Arena 1V1]

   ->FIRE.USP.RO [Competitive]

uspromania.png

->Steam: jaxi_usp

   ->Discord: jaxi_usp

server.php?ip=188.212.102.225&port=27015

server.php?ip=93.114.82.239&port=27015

server.php?ip=188.212.100.121&port=27015

 
 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.