Sari la conținut

ESEA LEAGUE se mută pe FACEIT


jaxi_usp

Postări Recomandate

     Următorul sezon este planificat să înceapă în august și include un fond de premii de 200.000 USD în toate diviziile.

     ESL FACEIT Group (EFG) a anunțat că sistemul ligii ESEA trece la platforma FACEIT, sezonul următor începând în august. În timp ce liga se mută la FACEIT, va păstra aceleași sloturi și structură (Challenger, Advanced, Main, Intermediate, Open), iar site-ul ESEA va rămâne o arhivă a sezoanelor precedente.

     EFG afirmă că motivul schimbării le permite să ofere bazei lor de jucători anti-cheat-ul FACEIT, lider în industrie, unind în același timp ESEA League și platforma FACEIT pentru a oferi o experiență mai bună și mai corectă a ligii de echipă.

     „În ultimul an, am purtat un dialog continuu cu comunitatea noastră și a devenit clar că mutarea Ligii ESEA pe Platforma FACEIT ar putea oferi beneficii substanțiale ecosistemului de bază Counter Strike din întreaga lume”, a declarat Milos Nedeljkovic, director. of Product Marketing la ESL FACEIT Group. 
     „Lucrarea împreună ca o singură echipă pentru a valorifica tehnologia anti-cheat și platforma pe care am dezvoltat-o ani de zile ne va pune într-o poziție mai bună pentru a oferi jucătorilor noștri o experiență de echipă mai de încredere, echilibrată și plăcută.”

     Personalitățile comunității și jucătorii activi pledează de mult timp pentru trecerea la FACEIT , având în vedere că clientul ESEA suferă adesea probleme. Unul dintre acestea s-a întâmplat la IEM Rio Major South America Open Qualifiers, care a trebuit să fie mutat la FACEIT din cauza mai multor probleme pe platforma ESEA. Deși EFG nu a anunțat schimbarea platformei pentru calificări, se așteaptă ca și alte evenimente organizate pe sistemul ESEA să urmeze exemplul și să facă tranziția la FACEIT.

     Un alt motiv pentru schimbare este lansarea care se profilează a CS2, care ar putea reprezenta o mare provocare tehnică și operațională. Din acest motiv, EFG afirmă că integrarea Counter-Strike 2 în ESEA ar fi extrem de mare și că, prin urmare, vor acorda prioritate pregătirii la timp și se vor concentra pe trecerea lor la platforma FACEIT, care are deja o integrare CS2 funcțională.

     Fuziunea vine și cu o integrare a abonamentelor ESEA și FACEIT. Toți jucătorii cu un abonament activ League Pass pe ESEA vor primi automat noul ESEA League Pass, precum și FACEIT premium atâta timp cât își păstrează activ abonamentul League Pass pe ESEA. ESEA a anunțat, de asemenea, un circuit de pre-sezon pentru iulie, cu un fond de premii de 36.000 USD pentru a se asigura că utilizatorii obțin cea mai mare valoare din noul abonament ESEA League Pass pe FACEIT.

 

 

Editat de jaxiᵘˢᵖ

Connect:

->CS.USP.RO [Competitive]

                ->ARENA.USP.RO [Multi Arena 1V1]

   ->FIRE.USP.RO [Competitive]

uspromania.png

->Steam: jaxi_usp

   ->Discord: jaxi_usp

server.php?ip=188.212.102.225&port=27015

server.php?ip=93.114.82.239&port=27015

server.php?ip=188.212.100.121&port=27015

 
 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • jaxi_usp a schimbat titlul în ESEA LEAGUE se mută pe FACEIT
  • jaxi_usp a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.