Sari la conținut

Call of Duty®: Modern Warfare® II


VLM

Postări Recomandate

Call of Duty: Modern Warfare II este un viitor joc shooter la persoana întâi dezvoltat de Infinity Ward și publicat de Activision. Este o continuare directă a repornirii din 2019 și va servi drept a nouăsprezecea ediție din seria Call of Duty. Este programat să fie lansat pe 28 octombrie 2022, pentru PlayStation 4, PlayStation 5, Windows, Xbox One și Xbox Series X/S.
Modern Warfare II aduce mai multe modificări masive gameplay-ului Call of Duty pe toate planurile. Au fost prezentate mai multe schimbări noi, cum ar fi sistemul AI avansat în modurile de campanie și cooperare, fizica apei și mecanica de înot, precum și un sistem de vehicul revizuit. Noile funcții de joc și tactici de mișcare includ scufundarea în poziție înclinată, mantaua și agățarea pe margine. Noile funcții de joc ale vehiculului includ aplecarea pe geamurile vehiculului, așezarea pe acoperișul unui vehicul și deturnarea. Sistemul Gunsmith este, de asemenea, reînnoit, permițând jucătorilor să ajusteze atașamente specifice pentru a se potrivi stilului lor de joc. Gunsmith 2.0 reînnoiește originalul oferind platforme de arme care ramifică progresia pentru a reduce repetitivitatea. Are, de asemenea, un poligon de tragere pentru a vă testa armele. Modul multiplayer Modern Warfare II include mai multe moduri de joc noi: Knockout, în care două echipe încearcă să captureze un pachet cu vieți limitate; și Prisoner Rescue, în care o echipă atacantă încearcă să extragă un ostatic, în timp ce o echipă de apărare îi împiedică prin fortificarea apărării în jurul ostaticului. Modurile de joc la persoana a treia au fost confirmate în septembrie împreună cu un mod de joc Raid 3v3 nedetaliat. De asemenea, se confirmă revenirea modului cooperativ Special Ops, cu misiuni pentru 2 jucători.

Data de lansare: 28.10.2022
https://store.steampowered.com/app/1938090/Call_of_Duty_Modern_Warfare_II/

 

CONNECT FIRE.USP.RO
b_350_20_000000_000000_ffffff_000000.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • VLM a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.