Sari la conținut

Overwatch 2


VLM

Postări Recomandate

Overwatch 2 este un viitor shooter la persoana întâi dezvoltat și publicat de Blizzard Entertainment. Continuarea jocului Overwatch din 2016, jocul este destinat să aibă un mediu comun pentru modurile jucător-versus-jucător (PvP) cu primul joc, introducând în același timp moduri de cooperare persistente. O schimbare majoră în PvP a fost reducerea dimensiunilor echipelor de la șase la cinci, ceea ce a necesitat reelaborarea mai multor personaje. Overwatch 2 este programat să fie lansat gratuit pe Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Windows, Xbox One și Xbox Series X/S în acces anticipat pe 4 octombrie 2022.

Overwatch 2 este un shooter cu eroi, în care jucătorii sunt împărțiți în două echipe și selectează un „erou” dintr-o listă de peste 30 de caractere. Personajele sunt organizate într-o clasă de „daune”, responsabile pentru eforturile ofensive; o clasă de „sprijin”, responsabilă pentru vindecare și lustruire; și o clasă „tank”, responsabilă de protecția echipei. Fiecare personaj are un set unic de abilități, alcătuit din abilități active, pasive și o abilitate supremă. Overwatch 2, ca și predecesorul său, se concentrează în primul rând pe lupta jucător contra jucător (PvP) în mai multe moduri și hărți diferite și include atât meciuri ocazionale, cât și meciuri competitive. O abatere majoră față de primul joc a fost alegerea de a elimina un slot de rezervor per echipă, reducând astfel echipele la cinci jucători. Potrivit directorului de joc Aaron Keller, dezvoltatorii sperau că pierderea unui rezervor va accelera jocul, deoarece credeau că schema inițială a șase jucători face jocul lent. De asemenea, este destinat să ușureze cantitatea de lucruri la care jucătorii și spectatorii trebuie să fie atenți. Noile hărți au fost concepute pentru a include mai multe opțiuni de acoperire pentru a compensa protecția redusă bazată pe rezervoare. În plus, eroii cu damage au acum o viteză de mișcare crescută, iar eroii de sprijin se regenerează încet, în timp ce eroii tanc au fost reproiectați pentru a putea prelua un rol mai ofensiv. Eroii au fost renovați vizual pentru a reflecta câțiva ani de timp în joc care au trecut de la evenimentele din primul joc. În plus, Overwatch 2 va include un sistem ping pentru a direcționa atenția coechipierilor către anumite puncte de pe hartă. Jocul introduce, de asemenea, un nou mod PvP numit „Push”, similar cu remorcherul, echipele trăiesc pentru controlul unui robot care împinge sarcina utilă a unei echipe în partea adversă a hărții. Pe lângă faptul că este încorporat în jocul rapid și competitiv, Push va deveni parte din rotația standard a hărților din Overwatch League. Unele moduri de joc existente pot fi abandonate în Overwatch 2; Fostul director de joc Jeff Kaplan a declarat că două hărți ale punctelor de control, Paris și Horizon Lunar Colony, probabil nu vor fi disponibile în Overwatch 2, deoarece acestea au fost considerate dezechilibrate în feedbackul comunității.

Data de lansare: 04.10.2022
https://eu.shop.battle.net/en-us/product/overwatch?blzcmp=ow_buy_nav

 

CONNECT FIRE.USP.RO
b_350_20_000000_000000_ffffff_000000.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • VLM a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.