Sari la conținut

Slime Rancher 2


VLM

Postări Recomandate

Slime Rancher 2 este un joc video de aventură de simulare a vieții la persoana întâi, dezvoltat și publicat de studioul indie american Monomi Park. Slime Rancher 2 este continuarea directă a predecesorului său, Slime Rancher care a fost bucurat de peste 15 milioane de fani din întreaga lume. Continuați aventurile lui Beatrix LeBeau în timp ce călătorește spre Insula Curcubeului, un tărâm misterios plin de tehnologie străveche, resurse naturale necunoscute și o avalanșă de mișcări, zgâcniri, noi slim-uri de descoperit. În timp ce Beatrix încearcă să dezvăluie secretele insulei și să-i descopere adevăratul scop, ea va construi o fermă într-o seară frumoasă, ai cărei pereți de sticlă strălucitoare îi oferă o vedere completă asupra paradisului prismatic pe care îl numește acum casă.
Caracteristici:
Explorează o lume nouă vibrantă
Continuați aventurile de ferme cu slime ale lui Beatrix LeBeau în timp ce călătorește către o insulă misterioasă în nuanțe de curcubeu.
Colectați slime nemaivăzute până acum pe Far, Far Range, cum ar fi slime din bumbac sau slime de pescar acvatic.
Construiește un conservator pe Insula Curcubeului Câștigați bani noi din comploturile de slime și strângeți resurse pe Insula Curcubeului pentru a vă îmbunătăți pachetul de vac, pentru a construi noi gadgeturi și pentru a vă extinde seră.

Data de lansare: 22.09.2022
https://store.steampowered.com/app/1657630/Slime_Rancher_2/

 

CONNECT FIRE.USP.RO
b_350_20_000000_000000_ffffff_000000.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • VLM a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.