Sari la conținut

UNCHARTED™: Legacy of Thieves Collection


VLM

Postări Recomandate

UNCHARTED: Legacy of Thieves Collection include UNCHARTED 4: A Thief’s End și UNCHARTED: The Lost Legacy, refăcute pentru PC. Intră în rolurile lui Nathan Drake și Chloe Frazer. În aceste aventuri separate cei doi sunt forțați să-și privească trecutul în față și să se gândească ce lasă în urmă.
 

UNCHARTED 4: A Thief's End

La câțiva ani după ultima sa aventură, fostul vânător de comori Nathan Drake este forțat să revină în lumea hoților. E mâna sorții: Sam, fratele pe care Drake îl credea mort, reapare și îi cere să-l ajute să-și salveze viața. Mai mult, îi face o ofertă irezistibilă.

Distins cu peste 150 de premii Jocul Anului. 

 

O aventură pe tot globul, cu cele mai mari și mai detaliate medii din întreaga franciză UNCHARTED.

 

Luptele și traversările cu cârligul creează secvențe cinematografice mai dinamice și mai captivante. 

 

UNCHARTED: The Lost Legacy

Pentru a recupera un obiect antic și a împiedica un senior al războiului să pună mâna pe acesta, Chloe Frazer trebuie să ceară ajutorul lui Nadine Ross, mercenar cunoscut. Împreună cu ea va merge în munții Gați de Vest din India pentru a găsi Fildeșul de aur al lui Ganesh. Chloe nu a mai fost într-o călătorie de asemenea anvergură. Trebuie să-și analizeze trecutul și să decidă ce este dispusă să sacrifice ca să lase în urmă ceva semnificativ.

Se confruntă cu un amestec exotic de medii urbane, de junglă și de ruine străvechi pe coasta de Sud-Vest a Indiei.

 

Jocul are la bază cunoscutul sistem al francizei UNCHARTED. Componentele au fost actualizate și îmbunătățite cu lupte dinamice, explorare, traversare, enigme complexe etc.

Data de lansare: 19.10.2022
https://store.steampowered.com/app/1659420/UNCHARTED_Legacy_of_Thieves_Collection/

 

CONNECT FIRE.USP.RO
b_350_20_000000_000000_ffffff_000000.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • VLM a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.