Sari la conținut

PUBG va primi un mod de joc solo ranked la cererea fanilor


sebyyy.g

Postări Recomandate

PUBG
 

Inceputul anului a vazut introducerea modului ranked in PUBG pentru prima data in viata jocului. Acesta a fost lansat pentru FPP si TPP Squads only iar comunitatea se intreaba inca de pe atunci daca vom avea parte de un mod solo ranked. Se pare ca dorinta lor se va implini intrucat dezvoltatorul jocului a postat un update referitor la acest subiect. Se pare ca echipa „lucreaza in mod activ” la dezvoltarea unui sistem ranked pentru modul solo.

""De cand am introdus modul Ranked in PUBG multi dintre voi ne-ai cerut un sistem de ranking pentru solo. Vrem sa va stiti ca v-am auzit tare si clar si lucram in mod activ la un mod ranked solo care sa nu afecteze alte moduri de joc.

Nu a fost oferita nici o data in care vom vedea noua aditie. In schimb, postarea specifica ca va fi actualizata odata ce exista mai multe informatii. Dezvoltatorul lui PUBG explica ca a vrut sa dea de veste pentru a-si asigura jucatorii ca sunt ascultati.""
Nu a fost oferita nici o data in care vom vedea noua aditie. In schimb, postarea specifica ca va fi actualizata odata ce exista mai multe informatii. Dezvoltatorul lui PUBG explica ca a vrut sa dea de veste pentru a-si asigura jucatorii ca sunt ascultati.
 

Pe la finalul lunii iulie, dezvoltatorul modului ranked, Maynard Price a raspuns intr-o sesiune AMA pe reddit ca nu poate oferi o data de lansare pentru un mod ranked solo. In schimb a specificat ca aceasta este una dintre obiectivele prioritare ale echipei de dezvoltare cand vine vorba de viitorul lui PUBG.

Chiar daca noul anunt nu ne ofera foarte multe detalii despre cum ar putea fi un mod ranked solo, vestile bune este ca parerea fanilor conteaza. Si este clar: jucatorii de PUBG abia asteapta sa poata intra intr-un lobby ranked de unii singuri pentru a-si testa skill-urile.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • angel a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.