Sari la conținut

NVIDIA prezinta noua serie GeForce RTX 3000 – Care sunt noutatile?


sebyyy.g

Postări Recomandate

NVIDIA
 

NVIDIA a dezvaluit astazi noua serie de placi grafice RTX 3000, dezvoltate pe noua arhitectura Ampere. Placile vor livra cel mai mare salt generational din istoria seriei GeForce. Vedetele prezentate in cadrul evenimentului gazduit de Jensen Huang sunt GeForce RTX 3090, 3080 si 3070; oferind de doua ori mai multa performanta peste prima generatie de placi RTX bazata pe arhitectura Turing. De asemenea, in cadrul evenimentului, Huang a dezvaluit o serie noua de unelte gandite si dezvoltate special pentru gameri. Sa discutam putin despre noile inovatii ale producatorului:

NVIDIA Reflex – o noua tehnologie care masoara si optimizeaza latenta sistemului. Reflex Low-Latency Mode reprezinta o tehnologie care va fi integrata in titlurile populare esports, reducand latenta cu pana la 50%. Mai primim si NVIDIA Reflex Latency Analyzer care masoara imput lag-ul dintre mouse si imaginea afisata pe monitor. Functia este integrata in noile monitoare destinate gaming-ului competitiv de 360HZ NVIDIA G-SYNC. Monitoarele vor fi lansante in aceasta toamna de la Acer, Alienware, ASUS si MSI.

NVIDIA Broadcast – streameri se vor bucura de aceasta veste, cu ajutorul acestui plugin universal poti imbunatatii semnificativ calitatea audio/video in timpul sesiunii de streaming cu ajutorului AI-ului. Vei putea anula zgomotul de fundal cu usurinta, schimbarea efectelor de fundal si mentinerea automata a incadraturii camerei web.

NVIDIA Omniverse Machinima – functia permite utilizatorilor sa utilizeze material din jocurile compatibile si isi pot folosi camera web in combinatie cu inteligenta artificiala pentru a crea personaje. Poti adauga inclusiv elemente fizice realiste, pentru a genera animatii faciale cat si vocale.
Specificatiile placilor RTX 3090, RTX 3080, RTX 3070 Founders Edition
GeForce RTX 3090 – Modelul de top al gamei este RTX 3090, cu un pret de 7,499 RON si o porecla super draguta: „BFGPU” – Big Ferocious GPU. Modelul de top a primit o atentie deosebita din partea producatorului, avand un design pe doua axe cu trei compartimente. In acest mod, NVIDIA a imbunatatit performantele termice si a scazut nivelul de sunet produs. Gratie noului sistem de racire, placa ar fi mai rece cu pana la 30% decat modelul TITAN RTX, pastrand placa video cu 30 de grade Celsius mai rece. Cei 24GB de memorie GDDR6X pot suporta cu usurinta orice sarcina complexa precum algoritmi complecsi de inteligenta artificiala, fluxuri de date si crearea continutului. Placa video RTX 3090 este mai rapida cu pana la 50% decat campionul actual TITAN RTX, oferind gamerilor posibilitatea de a experimenta gaming-ul in rezolutie 8K si 60 de cadre pe secunda.
GeForce RTX 3080 – pretul de pornire incepe de la 3,499 RON, oferind o performanta de pana la doua ori mai mare decat modelul RTX 2080 al generatiei RTX 2000. Placa vine echipata cu 10 GB de memorie foarte rapida GDDR6X la 19Gbps si va sustine fara nicio problema un framerate constante de 60FPS in rezolutie 4K.
GeForce RTX 3070 – placa va putea fi cumparata incepand de la 2,499 RON si este mai rapida decat modelul RTX 2080 Ti, la un pret mai mic de jumate si mai rapida cu 60% in medie decat RTX 2070. Cu siguranta, va fi una dintre cele mai importante placi care nu-ti va rupe buzunarul. Placa este echipata cu memorie 8GB GDDR6, fiind o placa perfecta pentru gaming in rezolutie 2K, atingand potentialul maxim in 4K.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.