Sari la conținut

Ce jocuri vor fi lansate luna aceasta? – Septembrie 2020


sebyyy.g

Postări Recomandate

Marvel's Avengers Septembrie 2020
 

August a fost luna concediilor si a vacantelor, dar Septembrie deja se anunta a fi plina. De la jocuri la hardware, pare ca a noua luna din an ne pregateste numai surprize placute. Ca sa nu para ca trag de timp, haideti sa va zic ce jocuri mi se pare interesante pe luna ce urmeaza sa vina.

Marvel’s Avengers – 04 Septembrie
Poate cel mai mare joc lansat in luna septembrie este chiar la inceput. Imi place universul supereroilor Marvel. Imi place foarte mult si Square Enix ca si companie. Deja pot spune ca o sa-mi placa jocul asta si fara sa stiu cu ce se mananca. Si totusi, cineva a jucat un Beta si stie la ce sa se astepte. Stati pe aproape, intrucat review-ul nu va intarzia sa apara.


Tony Hawk’s Pro Skater 1 & 2 Remastered – 04 Septembrie
Stiti ce zi pe patru a lu’ luna noua? Este o vineri, prima zi din weekend. Asadar voi avea de stat mult in scaun ca sa ma joc si Avengers si Tony Hawk Pro Skater 1 & 2 Remastered. Daca primul este un joc nou care deja imi place, cel(e) din urma este o parte din copilaria mea. Nici nu stiti cat de incantat sunt si abia astept sa pun mana pe varianta remasterizata la finalul saptamanii. Si nici ca se putea ma bine. Si pentru asta am apucat sa joc un demo cat sa-mi reamintesc controalele.

 

Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning – 08 Septembrie
Un alt remake ce intra pe aceasta lista este varianta Re-Reckoning a lui Kingdoms of Amalur. Cand a fost lansat, RPG-ul a fost primit bine de comunitate si a reusit sa isi atraga un numar frumusel de fani. Toti au luat-o razna cand au primit vestea ca o remasterizare e pe drum, iar acum este la o aruncare de bat distanta.

eFootball PES 2021 – 15 Septembrie
Jumatatea lunii Septembrie va fi interesanta pentru fanii fotbalului. Konami lanseaza primul Seasonal Update pentru eFootball PES 2020. Ce inseamna asta? Ei bine, jocul ramane acelasi in mare parte, doar ca primeste o actualizare a jucatorilor, a echipelor pentru care acestia joaca si cateva imbunatatiri ici-colo. Mi se pare un pas foarte important pe care as vrea sa-l vad si la alte jocuri… la tine ma uit FIFA.


++++

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.