Sari la conținut

Logitech lanseaza noul M190, un mouse gandit pentru confort sporit


sebyyy.g

Postări Recomandate

Logitech M190
 

Logitech anunta azi lansarea mouse-ului wireless Logitech M190, un mouse deosebit de dimensiuni normale gandit pentru persoanele cu maini putin mai mari. M190 poate fi considerat a fi un fratele mai mare al lui M185 datorita dimensiunii sale. Produsul a fost gandit special pentru confort in sesiunile mai lungi de utilizare la munca. Noul mouse wireless poate fi utilizat pe o raza de pana la 10 metri, oferind un scroll de buna calitate (line-by-line) cu pasi bine deliminati. Mouse-ul M190 are un design ambidextru si un pret foarte accesibil pentru categoria din care face parte. Greutatea mouse-ului atinge valoarea de 90 de grame cu tot cu acumulator. Forma concava butoanelor a fost gandita special pentru a lua forma degetelor, mouse-ul sustinand in acelasi timp si podul palmei.

Autonomia este foarte buna, mouse-ul poate fi utilizat timp de 18 luni cu bateria inclusa; trecand automat intr-un mod de economisire atunci cand nu este utilizat pentru conservarea energiei. Receiver-ul USB poate fi transportat cu usurinta dintr-un loc in altul, fara riscul pierderii sale. Logitech M190 este disponibil in patru variante de culoare: Rosu, Albastru, Mid-Grey si Charcoal.

Mouse-ul wireless Logitech M190 Full-Size a devenit disponibil incepand de astazi pe site-ul producatorului si in oferta magazinelor partenere; la un pret recomandat de 69.99 lei.
Logitech M190

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.