Sari la conținut

Google Pixel 5 primeste o camera cu trei senzori in spate


sebyyy.g

Postări Recomandate

Google Pixel
 

Google Pixel 5 pare sa fie cat se poate de real si din cate am auzit, compania planuieste deja lansarea lui. Telefonul ar fi pregatit de lansare pentru luna septembrie, alaturi de versiunea 5G a lui Pixel 4a. In ultimele randari aparute pe internet, silueta lui Google Pixel 5 prezentata este extrem de familiara. Avem un corp metalic cu margini rotunjite, senzor de amprenta pozitionat in spate, camera cu trei senzori in spate si un ecran generos perforat pentru senzorul camerei selfie.

Exista inclusiv posibilitatea ca terminalul sa faca parte din segmentul mid-range. Daca scurgerile de informatii anterioare se dovedesc in final a fi adevarate, motorizarea lui Google Pixel 5; va pica in spatele cipului Snapdragon 765G. Oricum, diferenta de pret se va reflecta mai mult ca sigur si in calitatea constructiei, camera si alte aspecte similare. Sunt curios daca vom primi un ecran cu rata de refresh ridicata si rezolutie buna in schimb, sa zicem un QHD+.

Unul dintre minusurile majore ar putea fi reprezentat de baterie. Se zvoneste ca bateria ar avea o capacitate de 3080mAh. Oricat de bine optimizata ar fi versiunea de Android a celor de la Google, mi se pare totusi destul de mica capacitatea. Speram la un minim de 4000mAh pentru Google Pixel 5, in special daca vor livra in final varianta 5G.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.