Sari la conținut

Procesoarele AMD Ryzen 4000 au stabilit un record nou


sebyyy.g

Postări Recomandate

AMD Ryzen
 

Procesoarele AMD din urmatoarea generatie au stabilit un nou record. Echipa de overclock Asus ROG a reusit sa creasca frecventa unei placute de memorie RAM Crucial Ballistix Max; atingand o frecventa de 6666.6Mhz, stabilind totodata un prag nou atins prin overclock pe platforma DDR4. Partea impresionanta este urmatoarea, aceeasi frecventa a fost atinsa de utilizatorul Bianbao XE, cu ajutorul unui procesor AMD Ryzen 4700GE „Renoir” instalat pe o placa de baza ROG Strix B550-I Gaming. Rezultatul lui Bianbao poate fi accesat direct de aici.

Va mai aduceti aminte de acest articol scris de Marinake, nu? Procesoarele sunt foarte bune si ma bucur ca in final au atins toata piata. Placa de baza mITX a fost utilizata datorita distantei foarte mici dintre procesor si memorie. O placa de baza cu doua sloturi de ram va fi mult mai buna pentru overclock-ul memoriilor decat una cu patru sloturi. Procesorul AMD 4700GE a fost setat sa ruleze la o frecventa mica si tensiune de alimentare mare pentru stabilitate.

De ce este important pentru generatia 4000 acest aspect?
Deoarece vom putea obtine si mai multa performanta din procesoarele de buget si zona medie. Soclul AM4 a atins un grad de maturitate si ma bucur, avem acum o platforma buna care le cam face pe toate. Sunt extrem de curios pentru aceasta generatie, chiar nu stiu la ce sa ma astept. Daca suportul pentru memorii a fost imbunatatit, ce vor avea in plus? Un IPC imbunatatit, mai multe nuclee? Cel mai probabil, vom afla destul de curand.

AMD Ryzen 4000

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.