Sari la conținut

Adobe Lightroom a sters fotografiile utilizatorilor dupa ultimul update


sebyyy.g

Postări Recomandate

Adobe
 

In ultimele doua zile, fotografii au asaltat Twitter, forumul Adobe si Reddit in cautarea unor raspunsuri. Asta, dupa ce ultimul update al aplicatiei Lightroom pe iOS a sters dintr-o data fotografiile si preset-urile utilizatorilor. Adobe a confirmat problema descoperita la scurt timp dupa incidentul nefericit. Este foarte neplacut sa investesti ore de munca, ca prin „magie” sa dispara. Vorbim totusi de spre iOS, un sistem de operare care ruleaza la fel de bine pe acelasi telefon timp de o perioada indelungata de timp.

Intr-o postare pe Reddit, unul dintre utilizatorii aplicatiei a pierdut munca a peste doi ani de zile. Din acest motiv este foarte important sa-ti salvezi datele importante in mai multe zone. Reprezentantul Adobe, Rikk Flohr, a recunoscut greseala, cerandu-si scuze pentru problemele create intr-un post pe forum ziua trecuta. Declaratia poate fi accesata aici; pentru cei interesati. Compania a declarat faptul ca problema a afectat in mod specific, utilizatorii care nu aveau un abonament Adobe Cloud.

Datele vor putea fi recuperate intr-o masura pe iPhone sau iPad cu ajutorul backup-urilor. Nu este pentru prima data cand o astfel de greseala a unei companii, a dus la pierderea pozelor utilizatorilor. Canon este un exemplu foarte bun deoarece si-a inchis platforma image.canon; problema fiind una similara.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Inserat ca text bogat.   Lipiți ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.