Sari la conținut

HITMAN 3 va fi in magazinul Epic Games. EXCLUSIV!


Lukas978

Postări Recomandate

IO Interactive va lansa HITMAN 3, a treia și ultima parte a renașterii actuale și celebre ale francizei de lungă durată în ianuarie 2021. Vor auto-publica jocul, după ce Warner Bros a publicat HITMAN 2 și au anunțat că aceasta va fi exclusiv un magazin Epic Games. În plus, prima trilogie actuală va fi gratuită începând săptămâna viitoare, în perioada 27 august - 3 septembrie.

Acesta este un contract de exclusivitate de un an pentru Epic Games Store, jocul fiind lansat și pe Google Stadia și console de acasă. Ceea ce știm și noi este că IO Interactive și HITMAN 3 beneficiază de această afacere cu Epic Games. Așa cum s-a arătat și din alte titluri, avantajele acestei exclusivități revin în joc. Acest lucru a fost declarat din nou de Hakan Abrak.

 

 

Primul treiler al jocului:

 

 

 

Mai multe informații gasiți aici: https://wccftech.com/hitman-3-epic-games-store-exclusive/

 

💪MOD+VIP 👉AWP.USP.RO👈

Discord: Lukas978#2494🗨️

giphy.gif  

            76561198859259374.png

                       💩MUJE FORTNITE💩💦

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • angel a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.