Sari la conținut

GeForce NOW pe Chromebook-uri, drivere noi si… inca ceva!


sebyyy.g

Postări Recomandate

GeForce NOW
GeForce NOW soseste intr-un final pe Chromebook-uri pentru fanii platformei. Ma bucur, deoarece asteptarea lor a luat sfarsit. Exista inclusiv posibilitatea ca Steam sa isi faca aparitia in mod oficial pe Chrome OS spre sfarsitul anului. Utilizatorii de Chromebook-uri vor fi mai mult decat multumiti deoarece vor avea acces la o gama si mai diversificata de titluri. Procedura a ramas in continuare la fel de simpla ca si pana acum. Pentru Chrome OS vei accesa pagina direct de aici, urmand sa te conectezi la contul de GeForce NOW si vei fi gata de joaca intr-un timp scurt. Daca nu ai inca un cont inregistrat, poti opta pentru Founders membership pentru o perioada de sase luni.

Intre timp, NVIDIA a pregatit drivere noi optimizate pentru Microsoft Flight Simulator si World of Warcraft: Shadowlands. Am aruncat un ochi asupra feedback-ului oferit de cititorii nostri, carora le multumesc pe aceasta cale. Simulatorul a rulat fara nicio problema si pe componente mai vechi. Driverul a mai adus imbunatatiri de asemenea, pentru A Total War Saga: TROY, Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 si multe altele.

Opt monitoare noi compatibile G-SYNC
In final, voi prezenta putin o lista noua de monitoare G-SYNC Compatible. Cele mai recente modele validate Acer XB273U GX, VG272 LV, XV272 LV, CP5271U V, X34 GS și modelele Asus PG329, IO Data GC252UXm, și Lenovo Y25-25, oferind gamerilor cu placi grafice NVIDIA și mai multe opțiuni.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Inserat ca text bogat.   Lipiți ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.