Sari la conținut

Celebrul joc Fortnite nu mai este disponibil pentru iOS sau Android


Lukas978

Postări Recomandate

Celebrul joc Fortnite a fost scos din Play Store si AppStore . Jocul nu mai este disponibil pentru nici o platforma si pierde milioane de jucatori.

Motivul? CEO-ul Tim Sweeney nu este de acord ca platformele de gaming sa isi retraga un procent foarte mare de pe urma achizitiei. De exemplu Steam isi opreste 30%. Tim nu este de acord cu aceste metode si a decis sa creasca platforma proprie Epic Games Store si sa opreasca un procent mult mai mic.

Tim nu este de acord nici cu platile prin platformele de gaming si a implementat un sistem de plata in Fortnite direct catre Epic Games cu costuri mult mai mici.

Daca jocul este realizat cu tehnologie Epic Games atunci procentul este de doar 8%, daca nu procentul este de 12%. Mult mai mic decat practica celelalte platforme.

Astfel, Google si Apple au decis sa elimine jocul din magazinele lor ca o razbunare pentru Tim Sweeney. Epic Games nu s-a oprit aici si a dat in judecata Apple si Google pentru monopol si pentru impunerea unei taxe abuzive de 30% din incasari.

 

 

Sursa: https://arenait.ro/celebrul-fortnite-este-disponibile-android/

 

💪MOD+VIP 👉AWP.USP.RO👈

Discord: Lukas978#2494🗨️

giphy.gif  

            76561198859259374.png

                       💩MUJE FORTNITE💩💦

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • angel a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.