Sari la conținut

Grand Theft Auto 6 vs GTA Online – Cum va decurge oare lansarea urmatorului joc din serie?


SEEK .

Postări Recomandate

 

Grand-Theft-Auto-6-VI-Concept-Art.jpg

In acest moment lumea incepe sa se agite in legatura cu lansarea lui Grand Theft Auto 6. Urmatorul joc din serie este deja in development; asta nu este o surpriza pentru nimeni. Se pare insa ca ar putea fi ceva mai aproape decat am crede. Cea mai recenta informatie vine din partea unor compozitori de muzica synthwave. Este vorba de Vector Hold care sustine ca Peter Brian Rice se ocupa de productia coloanei sonore pentru un joc din perioada anilor ’80.

 

Multi fani cred ca este vorba despre coloana sonora a lui Grand Theft Auto 6, a carui actiune ar avea loc in Vice City in anii ’80. In acelasi timp insa, sunt si mai multi cei care se intreaba ce se va intampla cu toti banii si continutul pe care l-au strans de-a lungul anilor in GTA Online. In acest articol analizez rapid cam care ar fi cea mai buna varianta din partea Rockstar Games.

Vector-Hold-Grand-Theft-Auto-6.png

 

Grand Theft Auto 6 ar putea fi lansat doar ca titlu single-player

 

Cu actiunea asezata in anii ’80, publicul tinta pentru un posibil mod online ar fi mult mai mic comparativ cu actualul GTA Online. Asta ii face pe multi sa considere scenariul in care Grand Theft Auto 6 ar fi un joc single-player. In acelasi timp, GTA Online ar putea ramane la aceasta forma si prin actualizari sa primeasca continut inspirat de noul joc.

 

Pana in acest moment, GTA Online a devenit un loc de joaca imens. De la vehicule inspirate din cultura pop precum Batmobil-ul pana la motociclete zburatoare cu rachete si o multime de activitati pentru jucatori, le are pe toate. Asta ii face pe multi sa creada ca Rockstar ar pierde o multime de bani daca ar opri modul multiplayer actual in defavoarea unuia setat in anii ’80. Aceasta teorie este sustinuta de faptul ca GTA Online pentru next-gen va fi lansat in 2021, iar dezvoltatorii au mentionat un DLC care va introduce o locatie noua. Poate chiar presupusul Vice City in care Grand Theft Auto 6 ar urma sa se desfasoare.

 

 

 

 

 

sursa-zonait.ro

logo-oficial.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Inserat ca text bogat.   Lipiți ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.