Sari la conținut

Intel se pregateste pentru dezvaluirea placilor grafice Xe


SEEK .

Postări Recomandate

Intel-Xe-discrete-graphics-card.jpg

Intel este pregatit sa lanseze o arhitectura grafica complet noua, alaturi de procesoarele sale Tiger Lake. Cu toate acestea, un tweet postat recent pe pagina lor ar sugera ca intentioneaza sa faca ceva mult mai important. Mai precis, lansarea placilor grafice dedicate aflate sub numele de cod „Xe”.

 

Arhitectura grafica Intel Xe va deveni cea mai recenta arhitectura oferita de echipa albastra, competitoare directa impotriva AMD-ului si NVIDIA. Intel si-a prioritizat lansarea Xe-ului o data cu procesoarele Tiger Lake ca parte integrata a cipului (Grafica integrata Iris Xe). Cel mai probabil vor lansa si placi dedicate (DG1) pentru dispozitivele mobile in acelasi timp cu Iris Xe.

 

Intel-XE-acel-tweet.png

Potrivit tweet-ului capturat rapid de Videocardz, Intel are in plan dezvaluirea mai multor informatii despre placa grafica Xe in luna urmatoare. Ne putem astepta la vesti noi in 20 de zile, undeva prin jumatatea lunii august. Tweet-ul a fost postat in mod special pe contul Intel Graphics, oferind detalii specifice pentru placile Xe. De retinut totusi, Intel are planificat si un eveniment de lansare pentru data de 2 septembrie. Exista posibilitatea dezvaluirii placilor dedicate Xe urmate apoi de lansarea primelor produse care le integreaza.

 

 

Intel-Xe-discrete-graphics-card-1-560x29

De departe este cel mai important an in materie de lansari din ultimii patru, avem lansari peste lansari si promisiuni subtile din partea producatorilor. Cu singurata Intel va avea o concurenta foarte dura in mai mai toate segmentele. Lupta crancena se tine in zona placilor dedicate, unde NVIDIA a dominat ani buni, iar AMD detine inca o pozitie laudabila in zona de buget si mainstream.

logo-oficial.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Inserat ca text bogat.   Lipiți ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.