Sari la conținut

Dupa ce a „excelat” in ale dezvoltarii de jocuri, Konami s-a decis ca e momentul sa lanseze PC-uri de gaming


SEEK .

Postări Recomandate

 

Konami-Arespear.jpg

Mai tii minte Metal Gear Solid? Si mie mi-a parut rau cand Konami si-a batut joc de serie. Silent Hill zici; aha, stim cine e de vina si pentru ala. Dar un PC la un pret circa dublat intr-o carcasa dubioasa cu componente de calitate indoielnica, ti-ar placea? Daca da, esti clientul perfect pentru un desktop Arespear!

 

Se pare ca cei de la Konami au decis ca Arespear va fi, dupa cum zice si numele, varful de lance al desktop-ului; evolutia care face maimuta sa se uite cu ciuda la aceste calculatoare. Ei bine, nope, nu le-a iesit. Gen, deloc. Dar haideti sa vedem ce modele puteti pre-comanda in luna Septembrie.

 

-Arespear C300 – Pentru numa’ 1.761 de coco americani primesti o super configuratie. Vorbim despre un Core i5 9400F cu 8GB RAM la 2.666MHz si o placa NVIDIA GTX 1650! Nu ma intelegeti gresit, poate pentru unii nu suna rau; dar nu la circa 7.200 de RON, adica pisicute d-astea d-ale noastre.

 

-Arespear C700 – Asta cica e cu cantec; nu de alta da-ti vine sa canti de jale cand vezi ca la 3.019$ primesti un Core i7 9700 de-acu o generatie cu 16GB de RAM si o RTX 2070 Super. Gen, taticu’, ce au bagat japonezii de la Konami? Nu le-a dat cu bine deloc.

 

-Arespear C700+ – Daca vrei totusi, varful de gama si cel mai de gaming PC de gaming de pe piata, varianta Plus a monumentalului C700 e pentru tine. La o diferenta modica de numai 209$ primesti configuratia de mai sus cu geam. Si ca sa arati ca esti ala bogat din gasca, ai si luminite RGB pentru ca stim cu totii: iluminarea RGB e boost de FPS!

 

„Dar oare de ce face grasu’ asta din Romania misto de Konami?”

 

Ok, haideti sa o dam pe fata. Sunt fan al jocurilor video si seriile mentionate in intro sunt acolo, aproape de inimioara mea. Alaturi de PES si LovePlus (jokes on me), au facut din Konami o companie pe care am indragit-o. Si va zic, chiar crestea inima in mine cand vedeam logo-ul companiei. Da’ suntem in 2020, iar cele mai interesante lucruri care se mai aud despre ei sunt mistourile ieftine pe care le fac niste d-astia ca mine.

 

Asta ar trebui sa valoreze ceva in ochii unei companii insa; cand fanii vechi ajung sa faca misto de tine si sa retraiasca gloria pe care o aveai candva, doar in amintiri… apoi le meriti pe toate. Mistouri, meme, d-astea. Asa ca draga Konami: trezeste-te din orice contract cu o corporatie de doi bani oi avea in spate si fa iarasi jocuri bune! Semnat, io asta, mistocaru’.

 

logo-oficial.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Inserat ca text bogat.   Lipiți ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.