Sari la conținut

Abonatii PlayStation Plus vor primi Modern Warfare 2 Remastered gratuit


sebyyy.g

Postări Recomandate

 Modern Warfare 2 Remastered PlayStation Plus
 

Sony a anuntat jocurile gratuite oferite abonatilor PlayStation Plus pe luna August 2020. Acestea sunt Call of Duty Modern Warfare 2 Remastered si Fall Guys: Ultimate Knockdown. In timp ce al doilea titlu nu cred ca va atrage foarte multi doritori, MW2 Remastered este un joc mare. Mai interesant este ca a fost si lansat recent, astfel multi n-au apucat inca sa-l cumpere. Acum este o ocazie numai buna sa va faceti abonament PS Plus, fie el si pentru o luna.

Activision-Blizzard si PlayStation au mai oferit nu de mult, Call of Duty WWII tot prin intermediul PlayStation Plus. Pare ca este ceva intelegere la mijloc. Mai ales ca si in cazul lui Modern Warfare 2 Remastered, perioada de download este mai lunga. In acest fel, puteti sa descarcati jocul chiar acum si va fi disponibil pana pe 31 August. Ba chiar am facut si un review al acestui joc cand a fost lansat.

Fall Guys: Ultimate Knockdown in schimb, isi face debutul pe PlayStation 4 abia pe data de 4 August. Asta inseamna ca abonatii PlayStation Plus vor avea acces gratuit inca din prima zi de lansare. Jocul pare interesant, mai ales daca v-a placut Gang Beasts si pare a fi inca un titlu „de petrecere”.

Inca un week-end de multiplayer gratuit pe PlayStation 4
Pregatiti-va de joaca pentru ca PlayStation ofera inca un week-end de multiplayer gratuit. Acesta incepe pe 8 August ora 00:01 si se incheie pe 9 August la ora 23:59. In acest fel aveti o sansa sa incercati PlayStation Plus, pentru a vedea ce beneficii aduce abonamentul; desigur, pe langa jocurile gratuite care oricum valoreaza mai mult decat cei 40 de lei pe luna cat e abonamentul.


sursa : zonait.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Inserat ca text bogat.   Lipiți ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.