Sari la conținut

OnePlus Nord pica un test important de durabilitate


SEEK .

Postări Recomandate

OnePlus-Nord-15-1536x660.jpg

OnePlus Nord a reusit cu siguranta sa atraga foarte multa atentie, imediat dupa lansarea lui OnePlus 8. Varianta Nord trebuia sa ofere un echilibru in piata si implicit sa ofere fanilor companiei o optiune de mijloc. Cumva pozitionat intre dispozitivele de top si cele din gama medie, livrat la un pret ceva mai mic.

 

In ciuda faptului ca, are un pret de pornire mai mic de doar 399€, OnePlus Nord inca reuseste sa ofere un pachet destul de bunicel pentru banii platiti. Avem o data un Snapdragon 765G capabil de 5G, pana la 12GB de memorie RAM si un ecran de 90HZ. Toate acestea vin impreuna cu o configuratie a camerei suficient de buna. Acest lucru ne-a facut sa ne intrebam daca compania a facut sacrificii in alta parte, pentru reducerea costului de productie.

 

 

OnePlus Nord crapa in testul de durabilitate al lui JerryRigEverything

Zack Nelson, omul din spatele canalului de youtube JerryRigEverything, nu mai are nevoie de introducere. De fiecare data cand avem nevoie de un test de durabilitate, ne vom indrepta atentia direct spre el. Desi testele pe care le ofera sunt departe de utilizarea reala, este totusi bine de stiut daca telefonul tau poate supravietui sau nu. Ei bine, in testul sau de durabilitate al lui OnePlus Nord, telefonul din pacate nu a supravietuit. Poti viziona videoclipul lui Zack mai jos.

 

Aceasta problema se datoreaza structurii de rezistenta a telefonului. In loc sa opteze pentru o structura metalica, OnePlus a decis sa utilizeze un cadru din plastic cu finisaj metalic pe deasupra. Poate fi considerata o tactica inselatoare? Poate, insa producatorul a trebui sa taie undeva din costuri.

 

In timpul acestui test de durabilitate, OnePlus Nord sfarseste mai intai indoit, apoi cadrul se crapa si in final ecranul cedeaza; transformand telefonul in ceva complet inutil. Din nou, tipul de forta aplicat aici este intalnit foarte rar. In realitate, cel mai probabil nu o sa va confruntati cu aceasta situatie.

 

Concluzia este urmatoare: cat timp OnePlus Nord rezista zilnic si nu te trezesti cu el indoit in buzunar, genul acesta de compromisuri structurale pot fi facute, atat timp cat primesti in schimb specificatii mai bune, compromisul este justificat.

sursa-zonait.ro

logo-oficial.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Inserat ca text bogat.   Lipiți ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.