Sari la conținut

iPhone-urile vor fi de acum fabricate si pe teritoriul Indiei


SEEK .

Postări Recomandate

Iphone-11.png

 

Producatorul principal al companiei Apple a inceput sa asambleze unitati de iPhone 11 intr-o unitate din vecinatatea Chennai, India. Este pentru prima data cand Apple a fabricat unul dintre iPhone-urile de top in aceasta tara. Aceasta noutate vine in urma unui raport realizat de TechCrunch.

 

Apple a mai fabricat in trecut modele de iPhone in India, insa erau cele de buget. Compania a luat in considerare mutarea unei parti din productia modelelor sale mai scumpe pe teritoriul tarii de ceva timp. Un exemplu foarte bun de iPhone fabricat in India este modelul SE, unul dintre cele mai bine vandute telefoane Apple.

Iphone-SE-made-in-India.jpg

 

India detine in prezent a doua cea mai mare piata de smartphone-uri din lume dupa in China. Apple intentioneaza sa extinda productia in India, iar prin aceasta miscare compania ar mai rupe din legaturile cu China. Aici sunt fabricate majoritatea iPhone-urilor in prezent. In timp ce Apple ocupa piata smartphone-urilor premium din India, cota ei de piata reprezinta 1% din totalul telefoanelor vandute in aceasta tara.

 

Vanzand dispozitive fabricate local, Apple ar putea evita o taxa de import de 20% pe care India o impune electronicelor fabricate in strainatate. Nu este clar daca dispozitivele vor fi fabricate pentru vanzare numai in India sau pentru intreaga lume. Un lucru este sigur insa: Apple vrea sa scape usor-usor de China.

 

 

sursa-zonait.ro

logo-oficial.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Inserat ca text bogat.   Lipiți ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.