Sari la conținut

Spotify implementeaza o functie noua numita Group Session


SEEK .

Postări Recomandate

Spotify-Premium-Party.png

 

Spotify permite acum utilizatorilor sai premium sa asculte muzica si poadcast-uri impreuna cu prietenii si familia in acelasi timp. Prin aceasta functie beta, utilizatorii premium pot genera sesiuni de pana la maxim cinci persoane care pot asculta muzica simultan. Foarte important, toti participantii vor avea nevoie de un abonament premium Spotify pentru accesarea functiei.

 

Participantii sesiunii pot pune pauza, da play, skip, ori sa selecteze piese din coada si isi pot adauga propiile optiuni. Nu exista nicio functie pentru comunicare implementata in aplicatie, insemnand ca ascultatorii vor trebui sa se bazeze pe aplicatii terte pentru comunicare.

Spotify-premium-999x630.png

 

Pentru gazduirea unei sesiuni, utilizatorii premium pot selecta in meniul Conectare din coltul din stanga jos al ecranului, navigand pana in partea inferioara a meniului pana la „Incepeti o sesiune de grup”. O data apasat butonul, utilizatorii vor primi un link partajabil pe care il pot trimite prin social media sau mesagerie

 

Acesta functie se afla inca in stagiul beta, a mentionat Sportfy impreuna cu interesul lor pentru dezvoltarea sa in timp. Sesiunile de ascultare in grup au fost lansate prima data in luna Mai. Prin aceste functii extra, compania spera ca numarul abonatilor va creste. Dezvoltarea functiilor noi sunt implementate in incercarea de a-i incuraja pe oameni sa se aboneze.

 

 

sursa-zonait.ro

 

Functia este foarte interesanta la prima vedere, poti impartasi muzica ta preferata cu prietenii si vice versa de la distanta. Poti asculta acelasi gen de muzica impreuna cu echipa de la munca sau alaturi de colegii de facultate in timpul liber.

logo-oficial.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Inserat ca text bogat.   Lipiți ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.