Sari la conținut

Vodafone va deveni prima retea 100% verde de pe teritoriul Europei


SEEK .

Postări Recomandate

Vodafone-Green-Gigabit-Net.png

 

Vodafone face progrese foarte mari cand vine vorba de energia folosita de tot ce inseamna infrastructura retelei. In acest fel, reteaua va deveni singura din Europa care va folosi energie provenita integral de la surse regenerabile. In plus, compania se angajeaza intr-o misiune prin care vrea sa isi ajute clientii business sa-si reduca amprenta de carbon.

 

Reteaua Vodafone din Europa va fi alimentata cu energie din surse regenerabile pana la finalul lunii iulie 2021. Compania estimeaza ca emisiile de CO2 vor fi reduse in total cu 350 de milioane de tone la nivel global, pe o perioada de 10 ani, in intervalul 2020 – 2030. Aceasta este o tinta ambitioasa din partea companiei, iar aceste angajamente se aliniaza cu obiectivele deja asumate de a imbunatati vietile a peste un miliard de oameni.

 

Vodafone a atins acest obiectiv mult mai devreme fata de estimarile initiale

 

Compania a estimat ca va reusi sa treaca la energie 100% regenerabila pana in 2025. Eforturile depuse au dat insa roade, iar faptul ca se va face aceasta trecere inca din luna iulie a anului viitor este in sine, o reusita importanta. Reteaua Green Gigabit va fi activa in toate pietele din Europa in care activeaza compania, incluzand Germania, Marea Britanie, Spania, Italia, Portugalia, Irlanda, Grecia, Romania, Albania, Cehia si Ungaria.

 

In data de 10 februarie 2020, Vodafone Romania anunta o etapa majora in cadrul obiectivului strategic asumat, de a reduce amprenta de carbon si impactul asupra mediului; achizitionarea in proportie de 100% de energie verde pentru derularea operatiunilor sale, ca urmare a renegocierii contractelor cu furnizorii de energie, incepand din 2020. In plus, in data de 22 aprilie 2020, divizia din Romania a companiei anunta utilizarea unor tehnologii avansate pentru reducerea amprentei de carbon, marirea eficientei energetice si protejarea planetei printr-un program de investitii demarat in anul 2019.

logo-oficial.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Inserat ca text bogat.   Lipiți ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.