Sari la conținut

Synology anunta noi modele de NAS-uri pentru toate felurile de utilizatori


SEEK .

Postări Recomandate

Synology-modele-noi-1536x864.png

 

Despre Synology am mai vorbit, dar pentru cei care nu stiu pana in acest punct, compania se ocupa cu dezvoltarea de echipamente NAS. Astfel ne prezinta o noua generatie de modele. Fie ca este vorba despre variante cu doua sau patru bay-uri, acestea sunt pentru toata lumea si pentru toate bugetele.

 

Synology DS220+ si DS420+ sunt echipate cu procesoare dual-core Intel Celeron J4025, 2GB de memorie RAM DDR4 si doua, respectiv patru bay-uri de 3.5″ pentru montarea unitatilor de stocare. Astfel, capacitatea de stocare poate atinge un maxim de 32, respectiv 64TB. In plus, DS420+ include si doua sloturi M.2 NVMe. In cazul amandurora, conectarea la retea se face prin intermediul retelei Gigabit Enthernet cu suport Ling Aggregation si Failover.

 

Pe de alta parte, Synology DS720+ si DS920+ se adreseaza utilizatorilor care au nevoie de mai multa performanta si flexibilitate. Acestea sunt echipate cu procesoare quad-core Intel Celeron J4125 si 8GB de memorie DDR4. Ambele vin cu cate doua sloturi M.2 cu suport NVMe alaturi de doua, respectiv patru locasuri pentru hard disk-uri. Mai mult, ambele modele sunt compatibile cu Synology DX517 care ofera utilizatorilor o stocare extinsa cu inca cinci bay-uri suplimentare.

 

Ce imbunatatiri aduc NAS-urile Synology din noua serie Plus?

 

Noile modele de NAS-uri Synology din seria Plus promit viteze cu pana la 133% mai mari in cazul paginilor web. In plus, performantele in sarcini de procesare au fost imbunatatie cu 15 procente. De acum sloturile M.2 pot fi utilizate pentru accelerarea performantelor IO. Asta va imbunatati semnificativ comportamentul general in medii de lucru cu mai multi utilizatori. Toate aceste avantaje pot fi exploatate intr-o multitudine de scenarii; fie ca vrei sa masini virtuale VMware sau conturi Microsoft 365 si G Suite.

 

Noile modele Synology sunt disponibile in Romania prin intermediul partenerilor autorizati. Daca vreti sa va faceti o idee despre ce poate oferi un NAS al producatorului

 

 

 

sursa:zonait.ro

logo-oficial.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Inserat ca text bogat.   Lipiți ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.