Sari la conținut

Xbox Series X va fi consola next-gen mai puternica, conform unui dezvoltator de jocuri


SEEK .

Postări Recomandate

Xbox-Series-X-Teardown-Scheme.jpg

 

Deja miroase a next-gen, iar finalul lui 2020 va gazdui o lansare istorica: PlayStation 5 vs. Xbox Series X. Este in natura noastra, ca oameni, sa ne comparam toate cele si consolele au fost mereu subiect de discutie. Ba este consola vs PC, ba este Xbox vs PlayStation. Un lucru pare sigur in acest punct totusi: noul Xbox va fi cea mai puternica consola next-gen; cel putin conform unui dezvoltator de jocuri.

 

Este vorba despre CEO-ul celor de la Thuderfull, Brjann Sigurgeirsson. Acesta a vorbit despre partea tehnica si motivul pentru care echipa sa a ales sa lanseze The Gunk ca exclusivitate pentru Xbox Series X.

 

Ce este The Gunk?

 

The Gunk va fi una dintre exclusivitatile care vor fi lansate pe Xbox Series X si Windows 10. Jocul este dezvoltat de cei de la Thunderful. Daca nu va suna cunoscut, este vorba despre aceiasi oameni care au lucrat la Steamworld. Inca nimic? Este ok, pentru ca sunt in aceeasi situatie cu voi.

 

Ca o paranteza, eu cred ca este o oarecare exagerare la mijloc. De ce zic asta? Pentru ca ambele console vor avea sub capota hardware asemanator, dezvoltat de AMD. Procesoare similare cu solutii grafice nu foarte diferite. Cred insa ca este important si modul in care sistemul de operare de pe fiecare consola va folosi si va pune in valoare aceste resurse. De aici tind sa cred concluzia ca Xbox Series X constituie un cadru mai prietenos de dezvoltare, mai ales ca procesul va fi asemanator cu cel de pe PC. Poate ca vorbim de niste dezvoltatori lenesi sau fara experienta foarte mare; ori chiar noul Xbox va fi semnificativ mai puternic decat PlayStation 5. Din pacate, Sony ofera exclusivitatile mai serioase, asa ca ramane de vazut daca puterea va conta in final.

 

sursa:zonait.com/youtube.com

logo-oficial.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Inserat ca text bogat.   Lipiți ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.