Sari la conținut

Conspiratie impotriva lui CFR Cluj?! "Cineva vrea sa le bage bete in roate!" Un nume mare din fotbalul romanesc analizeaza lupta pentru titlu!


SEEK .

Postări Recomandate

conspiratie-impotriva-lui-cfr-cluj-cinev

Playoff-ul Ligii 1 se va incheia in mai putin de o saptamana.

 

Fostul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a analizat lupta pentru titlu. El considera ca celor de la CFR Cluj li s-au pus bete in roate, dar ca acestia vor face o figura frumoasa in urmatoarele zile in care trebuie sa dispute 3 partide extrem de dificile.

 

"Cu CFR n-a fost in regula. Cineva a vrut sa le bage bete in roate sau altceva a fost acolo! Craiova e aproape de titlu, 65-70% Craiova e campioana. Are de partea ei si meciul egal cu CFR-ul. Dar poate si pierde, clujenii sunt odihniti. Va juca mai bine, o sa vedeti. Tare ma tem ca Universitatea Craiova nu bate CFR-ul. Dar are si avantajul meciului egal", a declarat Dumitru Dragomir la Digi Sport.

 

Daca rezultatele ultimelor teste anti-Covid sunt negative, CFR Cluj revine astazi pe teren, de la ora 21:30, contra celor de la FC Botosani. Vineri clujenii ar urma sa joace restanta cu FCSB, iar luni este programat meciul decisiv cu Universitatea Craiova.

 

De cealalta parte, pana la meciul cu echipa lui Dan Petrescu, oltenii vor infrunta miercuri, de la ora 21:30, Astra Giurgiu.

 

In acest moment, Universitatea Craiova are 4 puncte peste CFR Cluj in fruntea clasamentului, ardelenii avand un meci in minus.

 

 

 

sursa:sport.ro

logo-oficial.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Inserat ca text bogat.   Lipiți ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.