Sari la conținut

Google Play Protect este un fel de antivirus pentru Android


HATEAND

Postări Recomandate

Ati vazut ca unele telefoane precum Huawei vin cu o aplicatie de securitate instalata. O puteti sterge sau o puteti instala chiar voi pe telefoanele voastre daca o cautati pe Play Store. Insa Google a decis sa vina cu propria solutie de securitate intitulata Play Protect.

 

Aplicatia o sa protejeze telefonul de malware, va avea functie de “lost phone tracking and locking”, adica sa iti gasesti telefonul daca a fost furat si sa-l blochezi daca vrei si chiar protectie pentru Chrome. Interesant ca functia de scanare malware o sa iti protejeze telefonul de aplicatiile cu probleme si nu le vor lasa sa iti afecteze telefonul.

 

Aplicatia pare destul de inteligenta, dar sa vedem cate resurse consuma. Puteti afla mai multe din clipul de prezentare.

 

 

https://www.arenait.net/2017/08/10/google-play-protect-este-antivirus-android.html

HXnpe7w.gif

ATRIBUTIILE LUI HATEAND | REGULAMENT GENERAL FORUM | CUM IMI SCHIMB MEMBER TITLE | HOSTING SERVERE JOCURI

STEAM HATEAND - ADAUGA-MA LA PRIETENI            DISCORD HATEAND - ADAUGA-MA LA PRIETEN            DA-MI UN MESAJ PRIVAT

/id/staiku                                                                   staiku#4280                                                              HATEAND

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.