Sari la conținut

ASUS Zephyrus – RTX 2070 si i7-10750H


DaNdu

Postări Recomandate

 

V-am spus ca voi mai testa si alte laptop-uri cu celebrul procesor i7-10750H, o centrala termica in toata firea care va propulsa multe laptop-uri in acest an.

Dupa modelul MSI GF65 este timpul sa testam si un ASUS Zephyrus intr-o configuratie asemanatoare. Despre seria Zephyrus am tot discuta in nemurate review-uri si nu s-a schimbat mare lucru.

Laptop-ul arata foarte bine, este un negru mat impunator si elegant, iar impreuna cu tastatura iluminata formeaza un contrast foarte frumos. Design-ul este unul foarte bun, solid si elegant.


Tastatura ofera iluminare RGB, cursa este scurta, lipseste NumPad-ul dar ofera un feedback foarte bun. Rezistenta la apasare este usor crescuta in ciuda cursei scurte.

Pe partea de conectica ofera: 2x USB 3.0, USB Type C,  2x jack audio, 1x USB 2.0, 1x HDMI si 1x LAN.

Ca la orice alt model Zephyrus o sa gasiti balamale solide si un ecran foarte bun. In cazul de fata avem un ecran cu rezolutie 3840 x 2160 pixeli si 60Hz. S-a facut un compromis si astfel avem doar 60Hz dar rezolutie 4K. Asta inseamna ca nu conteaza daca in jocuri vom vedea un FPS mai mare de 60 caci oricum ecranul nu o sa afiseze mai mult de atat.

Cel mai mult m-a interesat sa vad cum se comporta procesorul in sarcina deoarece noua generatie Intel este foarte problematica. In cazul de fata ASUS a incercat sa-l raceasca cum a putut mai bine.

Temperaturile sunt mai bune decat in cazul MSI. In idle o sa auzi cum ventilatoarele sunt turate la maxim ca sa ofere o temperatura normala de maxim 76 de grade. In gaming sau in benchmark-uri temperaturile urca incat nici nu mai are sens sa spun ce se intampla.

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Inserat ca text bogat.   Lipiți ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.