Sari la conținut

Cum dezinstalezi cea mai nouă variantă de Windows 10 și revii la versiunea anterioară


DaNdu

Postări Recomandate

Windows 10 ar putea fi considerat cel mai bun sistem de operare ieșit din grădina Microsoft. Din păcate, cea mai recentă actualizare majoră l-a pus pe butuci pentru mulți utilizatori. Ca urmare, ar fi bine să știi cum poți dezinstala ultimul update.


Un număr mare de utilizatori de Windows s-au plâns în ultimele săptămâni în legătură cu stabilitatea celui mai recent update major de Windows 10, May 2020. În teorie, a trecut printr-o serie de teste înainte să fie distribuit la scară largă, dar se pare că tot nu au fost suficiente. În consecință, Microsoft a decis să întrerupă distribuirea sa până vor fi remediate toate problemele.

Dacă l-ai instalat însă deja, este foarte important să ai în vedere un detaliu foarte important. Deși îl poți dezinstala cu ușurință, ai un timp foarte limitat pentru a face asta. În procesul de instalare al actualizării, se crează o copie de siguranță a întregului sistem de operare. Pentru a face economie de spațiu însă, acel backup este șters automat după 10 zile. Cu alte cuvinte, ai doar 10 zile la dispoziție pentru a-ți atinge scopul.

 

În același timp, dacă ai o obsesie din a rula utilitarul Disk Cleanup pentru a face curățenie pe sistem, există o șansă semnificativă să fi șters copia de siguranță care face posibilă restaurarea sistemului la versiunea anterioară de Windows 10. Din fericire, nu este greu să-ți dai seama dacă mai ai cum să-ți remediezi problema sau este prea târziu.

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Inserat ca text bogat.   Lipiți ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.